vendelinek Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 docela by se mi líbila tadle 106ka,co vy na to http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6879073 [upravil dne 20.12.2008 vendi.stejskal] díky za vaše názory a rady [upravil dne 20.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
Edison Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Jiný, trefnější název příspěvku byl fajn.. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Takto z fotek jde těžko radit,ale schvaluju auto pro dceru s motorem 1.0. Chce to prostě auto na zvedáku--kanále--pro- lézt a vyzkoušet. Na stav km nehleď--víš,jak to u nás chodí... Já jsem byl s dcerou pro auto až v Luhačovicích--tam si ho přes internet vybrala....moc mě tím nepotěšila,ale co bychom pro děti neudělali,že ,navíc Opel Corsa :o--co se dá dělat--pežota nechce...Byli jsme tam celé odpoledne,prolez jsem co se dalo a nakonec dnes nelituju--auto bez problémů a navíc--má,co chtěla... Citovat
vendelinek Odesláno 20. prosinec 2008 Autor Odesláno 20. prosinec 2008 abych pravdu řekl,tak po Corze sem taky přemejšlel,ale všechno \"musí\" být 5dvířko,a těch je relativně málo za dobrou cenu a ještě navíc si vybírá a nejvíc se jí líbí fiat,tady sem jednoho našel,a tak tedkonc nevim z čeho vybírat,ke všemu musime tedkonc bejt finančně docela při zemi http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6872281 opel corsa http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6884086 [upravil dne 20.12.2008 vendi.stejskal] a ještě koukám taky po tomto autí http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6878186 [upravil dne 20.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
Demo Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 uz bych s koupi pockal do noveho roku.... ta 106 nevypada spatne, mas to od domu \"kousek\" Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 nebál bych se ani toho Punta I--má ho brácha a on je takový typ--otočit klíčkem a jet (víc o autě ho nezajímá ) a jezdí taky bez problémů Já už fiata nechcu,měl jsem od 850 do 131 všechny typy a stačilo...ale je pravda,že fiat teď není co býval--je o moc lepší My jsme brali Corsu C a je to taková okapotovaná motorka (nesmím říkat před dcerou ) [upravil dne 20/12/08 ozzy1956] Citovat
vendelinek Odesláno 20. prosinec 2008 Autor Odesláno 20. prosinec 2008 Což to jo,to mám kousek,jen sem chtěl trochu vědít víc dopředu,než se k něčemu odhodlám,minulej tejden během3 dnů mi utekly dvě Deywoo Matis,super cena a mladý,druhej den,než sem se rozkoukal byly pryč Citovat
agresssor Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Zdravim muuzu rict ze tuto situaci sem resil pred mesicem .Tatik mi dal za ukol najit pro maminu nejaky auto do 50 000. Tak v puvodni verzi sem chtel 106ku ale jelikoz je to zenska tak sem chtel aby mela posilovac rizeni. A to 106 v rozemzi do 50 000 nemaj. Tak sem musel kouknout po jinym vozitku a vybral sem citroen saxo. Vypada fakt pekne na svuje vek je z 97 jinak musim uznat ze ma vetsi vybavu nez lecjaka 106ka. Takze po tejdnu vybirani sme si jeli pro saxo:) je to obsah 1,1 a stala na 45 000 i se zimakama a s nnovou technickou:) muzu nahodit pak nekdy fotky:) ale stav je suprovej:). V tyhle dobe je tezky vyber techtoo maloobsahu.... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 taky bych šel radši do Saxa než do 106--jsou vybavenější,opravy většinou levnější (i když nevím proč) a mi osobně se víc líbí... Citovat
agresssor Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 taky bych šel radši do Saxa než do 106--jsou vybavenější,opravy většinou levnější (i když nevím proč) a mi osobně se víc líbí... A hlavne dle me zkusenosti sou za lepsi penize no.... Jedinou vadu na tom aute nasem sem nasel a toze je potreba udelat geoska nic jinyho. \\A auto maxomalne zachovali Citovat
oddie Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Tohle auto je dost mimo mísu, r.96 za 40tis. Za 43 se tu před týdnem prodalo Punto 99, a tomu tohle nesahá ani po kotníky. Ale kdo chce kam... Citovat
barenst Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Konecne to tady nekdo napsal , ja si myslel , ze lidi kupoji auta ktere se vyplati kupovat ale zase me potesuje ze i o stare drahe auta je zajem . Citovat
vendelinek Odesláno 20. prosinec 2008 Autor Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: oddie Tohle auto je dost mimo mísu, r.96 za 40tis. Za 43 se tu před týdnem prodalo Punto 99, a tomu tohle nesahá ani po kotníky. Ale kdo chce kam... Předpokládám,že máš na mysli tu 106ku..... a to Punto před týdnem,jestli je to to,od Smetyho,tak to bylo 3dvířko...... Citovat
Welis Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 na obrázkách dobrý... ale to jsou všechny 106tky :-) Citovat
oddie Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 To je úplně jedno, že to bylo třídvířko, to je příklad cenových relací, ne že musíš kupovat to konkrétní. Citovat
vendelinek Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Demo uz bych s koupi pockal do noveho roku.... ta 106 nevypada spatne, mas to od domu \"kousek\" Tak sem se dneska byl juknout na tu 106ku,vzal sem s sebou zeťáka,chlapci,to byste museli vidět,jak tady už někdo naznačil,po venku docela ušla,když sem chtěl aby nám ho odevřel,že by sme koukli na motor a projeli,JENŽE,jak otevřel kapotu,sem koukal jako PUK,ty prsa u podběhů za motorem ve spojích natíraný barvou(skoro podobnou) a okolo to už chytalo rez(no prasečina)byly natahovaný,takže než stačil zapnout klíček,sem mu pravil,ať si to zase zavře ,že je to po bouračce a že to nechceme,koukal na mě hodně divně a prej jak sem to poznal,sem mu to řek,otočil se a šel prič,a tak sem usoudil,necháme to po novym roce a pak se uvidí co bude,mladá zatim bude honit 309ku,aspoň se trochu \"otrká\"v řízení...............tak sem se jen chtěl podělit se skutečností,jak to asi taky ne(dělaji) v bazarech,tak bacha na to Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Rovnakej problem som riesil ked som kupoval svoje prve auto Financii bolo trochu vice, ale takisto som hladal auto v tamhlete kategorii. Hladal sem auta - opel corsa - peugeot 106 - citroen saxo - fiat punto - mitshubishi colt - mazda 121 a vlastne tentiz model Ford Fiesta a prve rozhodnuti padlo na Fiata punto, pravda ale bolo to vicemen kvuli motoru 1.4 GT 98KW.. Sportovni 106 ky a saxa boli drahe... Pak sem s toho sportu ale rychlo vytriezvel, a hladal sem zase neco ekonomickejsiho ale stale rovnako velkyho. Mazda 121 se mi zdala co se tyce kvality, kazivosti a podobne asi nejlepsi, jenze ich dizajn mi bol velmi proti srsti ... A tak volba padla na punto. Treba povedat ze co sa tyka priestoru tak s tehlete kategorie to nemalo konkurenta. Bez vetsich obtizi sem odvezl vzadu i 5 ludi. Punta maju na moj vkus trocha chorou elektriku, a podla mna ty nemecke i trocha problem z hrzdou na podvozku (u obou aut som ju mal a obe byli s DE ). Kazdopadne to bolo auto vicemene primitivni na servis. Sou jich plne vrakoviste, dily byli velmi lacne a na vrakacich bylo k mani vsecko. Vse velmi jednoducho rozebiratelne, a prakticky skoro vse se dalo udelat doma. Dizajnove to u mne taky vyhralo, takze asi proto puntaka. Inac keby tu bolo viac tych aut, tak by som isiel jednoznacne po TOYOTA Starlet ... Jednoznacne vyhrava skoro vsechny testi kazivosti starsich aut. A ta 1.3 s 55 KW jede fakt uzasne. Lenze je ich tu malo A diely sa mi nechcelo nahanat. Inac velky konkurent bolo saxo 1.5 D... Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Nic překvapivého, namaskovaných pastí pro koloušky je všude tuny, koupit pěkné auto vyžaduje dost snahy. Pastí už jsem za život prohlížel ne-li stovky (a párkrát jsem i já takovou koupil)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.