Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čaute..Skúšam to stiahnuť, ale stále mi to nechce načítať...skúšam to cez mozilu aj cez explorer a nič...Môžte mi to poslať mailom, ak to niekto má?? Ďík..Moj mail: mimina7@centrum.cz

Odesláno

mozna to bude tim ze si ze slovenska tak to zkusim dat jinam ale asi ne dneska:nevim

a mailem ti to asi nekdo tezko posle kdyz to ma pres 350M:papa

[upravil dne 29/12/08 stres3dcz]

• O 3 týdny později...
Odesláno

O.K linky som zmazal. Ja som chcel len pomôcť ale keď myslíte tak som to zmazal. Skúste sa pozrieť na warezowské stránky kde je toho na \"kilá\" a nikoho netrápia \"autorské práva\".:roll

[upravil dne 17/1/09 gedu]

[upravil dne 17/1/09 gedu]

Odesláno

Jo ste asi prvy, co neco linkujou na stranku. Pokud viem, tak taketo linky sa posielali v U2U ...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A co na to \"autorská práva\" ????

nehovor mi že máš doma samé origo CD alebo dvd a programy v Pc všetko legálne. :myslim ale to je iná téma . :xvul

[upravil dne 19.1.2009 tiburtius]

Odesláno

To se bavime o necem jinem.

Kdyz jedes na WarForum, a vyplnas registraci, tak prohlasujes neco v tom zmyslu, ze budes upovat na stranku jenom legalne veci. Kdyz ne, majitel stranky se od tveho konani distancuje, a vyrazne s nim nesouhlasi...

Na peugeot-foru nic takoveho navyplnas, tym padem neni ani majitel stranek (jako peugeot club) chranen.

Samozrejme, ze jde o krajny pripady, ale tak netreba to sem davat. A je rozdiel mat doma neoriginal soft, a verejne ho rozsirovat na internete..

• O 2 měsíce později...
Odesláno

to gedu: prosím prosím ja bych taky chtěl tu příručku. Chci se pomalu pouštět do oprav a úprav a hodně by se mi hodila. Děkují

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosim vas,nemate niekto link na stiahnutie-Jak na to peugeot 306 dost surne ho potrebujem,uz som tu hladal aj nasiel ale stiahnut mi to nejde lebo to uz stych linkov niekto vymazal:(

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Prosim vas,nemate niekto link na stiahnutie-Jak na to peugeot 306 dost surne ho potrebujem,uz som tu hladal aj nasiel ale stiahnut mi to nejde lebo to uz stych linkov niekto vymazal:(

uploadnul bych ho ale mam pomaly net:( a valim pryc nejdriv v nedeli bych to sem hodil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...