wen Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Nevie niekto či je možné vymeniť monochromatický display za malý farebný? nemyslím RT3 ale obyčajný malý farebný takzvaný display C : ..........dík za info Citovat
Milhaus65 Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Ano je to možné, už jsme to dělali. Citovat
denoo Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Nasiel som jedno videjko, mam to tam spravene ocividne tak, ze zmackne tlacitko (ma ho umiestnene ako parkovaci senzor alebo alarm ako ma tlacitko hned vedla ESP alebo uzamknutia vozidla, a ked to zmackne, hned sa mu to prepne do video modu , takto by som to chcel mat , ale to asi nebude take lahke Citovat
denoo Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 a toto, neviete niekto po anglicky mu k tomu video napisat nech prezradi ako to spravil ze mu video mod po zaradeni spiatecky hned naskoci a nemusi sa hrabat v menu? Cize to ma tak hned ako chyti rt3 signal video, sa tam aj samo prepne Citovat
AnotherOne Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 To čo tam predvádza na prvom videu je odblokovanie vypínania videa pri jazde. [upravil dne 17.12.2008 AnotherOne] Citovat
wen Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Dík za info o výmene, ale nakonec som kúpil 407 s veľkou farebnou navigáciou.....ešte prihlásiť na značky a hurá na cestu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.