Edison Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Tak to jsem zvědav, jak se zamete tohle: http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/policiste-srazili-sluzebnim-autem-chodce.html . Citovat
.mycTD Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 no to je hrozny... oba se meli na miste zastrelit -navzajem. kazdop taxikar, ktery bez cedule nepozna ul. jana zelivskeho je taky ostrej Citovat
Majar Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 100% si to vymyslel!Co mu slyna na jazyk přinesla.:blicismajlik Citovat
Vertex Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Nevím, proč by se to mělo zametat, chodec přecházel na místě, kde neměl. Taxikář \"stál\" na místě, kde neměl. V tomhle případě je vina asi hlavně na nich Citovat
jaudax Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 By mně zajímalo, co by dělal taxikář, kdyby mu chodec přešel po kapotě, protože v těch místech je přechod... To by bylo zajimavý :D:D Citovat
Driver Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 A co když ten taxikář opravdu pomalu jel a ten nedočkavý chodec ho oběhl mimo přechod...? Co když kecá ten policajt? Nikdo z nás tam nebyl a neviděl to... Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Nejsem drožkař, ale velice dobře umím pochopit jak to, že se taxikář chtěl ujistit, že je ve správné ulici (v Praze je několik tisíc ulic a pamatovat si každou uličku, to by musela být hlava jak pátrací balón), na druhou stranu chápu i kdyby stál na přechodu (prostě zastavil tak, aby co nejméně překážel provozu, chodec se vždy nějak protáhne - sám jsem jako zásobování jednal stejně). Že človíček skočil přímo pod kola polišů je podle mě z 90% vinou onoho chodce, který se nerozhlédl a bezmyšlenkovitě tam skočil. Bohužel, když se před lety stalo povinností pouštět chodce u přechodů, média to začala publikovat jako absolutní přednost chodců (což není a nikdy nemůže být pravda) a někteří se podle toho opravdu začali chovat. Ani já jsem u nehody nebyl, to, co zde píšu je tedy jen můj pohled na to, jak se pravděpodobně nehoda mohla stát. Citovat
Edison Odesláno 14. prosinec 2008 Autor Odesláno 14. prosinec 2008 Sory, ale zákaz zastavení a stání platí nejen na přechodu, ale jestli se nepletu tak i PĚT metrů před. Obdobne, jako je to u křižovatky. A toto ustanovení naprosto chápu. Není to samoúčelný, sám jsem se dostal do situace, kdy přes špatně parkující auta nebyla možnost dát řádně přednost (nebylo tam prostě vidět). U nehdy jsem taky nebyl, tak to nesoudím, Každý má podle mě svůj větší, či menší díl viny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.