Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, proč by se to mělo zametat, chodec přecházel na místě, kde neměl. Taxikář \"stál\" na místě, kde neměl. V tomhle případě je vina asi hlavně na nich

Odesláno

A co když ten taxikář opravdu pomalu jel a ten nedočkavý chodec ho oběhl mimo přechod...? Co když kecá ten policajt? Nikdo z nás tam nebyl a neviděl to...

Odesláno

Nejsem drožkař, ale velice dobře umím pochopit jak to, že se taxikář chtěl ujistit, že je ve správné ulici (v Praze je několik tisíc ulic a pamatovat si každou uličku, to by musela být hlava jak pátrací balón), na druhou stranu chápu i kdyby stál na přechodu (prostě zastavil tak, aby co nejméně překážel provozu, chodec se vždy nějak protáhne - sám jsem jako zásobování jednal stejně). Že človíček skočil přímo pod kola polišů je podle mě z 90% vinou onoho chodce, který se nerozhlédl a bezmyšlenkovitě tam skočil. Bohužel, když se před lety stalo povinností pouštět chodce u přechodů, média to začala publikovat jako absolutní přednost chodců (což není a nikdy nemůže být pravda) a někteří se podle toho opravdu začali chovat.

Ani já jsem u nehody nebyl, to, co zde píšu je tedy jen můj pohled na to, jak se pravděpodobně nehoda mohla stát.

Odesláno

Sory, ale zákaz zastavení a stání platí nejen na přechodu, ale jestli se nepletu tak i PĚT metrů před. Obdobne, jako je to u křižovatky. A toto ustanovení naprosto chápu. Není to samoúčelný, sám jsem se dostal do situace, kdy přes špatně parkující auta nebyla možnost dát řádně přednost (nebylo tam prostě vidět). U nehdy jsem taky nebyl, tak to nesoudím, Každý má podle mě svůj větší, či menší díl viny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...