escorpion Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Zdar chlapi. Dnes som siel nastartovat a pri otoceni klucikom ma privitala na palubovke nova kontrolka a hlaska na displeji: \"ENGINE IMMOBILISER FAULT\", tak som skusil nastartovat a samozrejme ze to neslo. Tak som vybral klucik a pootocil znova, ta ista hlaska 3 krat. Napadlo ma, ze skusim zamknut, odomknut auto cez alarm, mozno bude chyba tam. Takze skusam a po on/off alarmu sa dvakrat kontrolka objavila znova a tak ma napadlo ze skusim vyskusat nahradny kluc, no skor ako som to spravil, tak pri tretom otoceni klucika hlaska zmizla a ja som nastartoval. Od vtedy som to skusal este dvakrat a kontrolka sa uz neobjavila Len mam teraz dilemu, neprekvapim sa nabuduce ked budem startovat? Moja otazka znie. Maju 406 nejaké chronické, prípadne špecifické problémy s imobilizérmy? Alebo to mohol byť problém nejakého blbého čidla. Na hlášku, že mám nulovú hladinu oleja v motore som si zvykol a ked ma raz dva krat do mesiaca privita, tak kludne idem, dalej. Ale teraz pri tejto hlaske som realne nemohol nastartovat, takze toto by som rad vyriesil. Budem rad za kazdu radu. Vdaka vsetkym. Citovat
escorpion Odesláno 13. prosinec 2008 Autor Odesláno 13. prosinec 2008 Podla toho co som doteraz nasiel v hladani to moze byt bud chyba v kluci, alebo chyba toho citacieho zariadenia v spinacej skrinke. Ak to bude blbnut, tak skusim hned druhy kluc a ak to nepomoze, tak dam hned vymenit to citacie zariadenie v skrinke. Takze ak sa mi podari zistit nieco nove, tak sa ozvem. Inak co som cital v hladani, tak sa to objavuje pomerne casto, ale nikto nenapisal, ako to nakoniec vyriesil. Njacastejsia odpoved bola, uz mi to dlouho nedelalo. Citovat
Dave_k Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: escorpion Podla toho co som doteraz nasiel v hladani to moze byt bud chyba v kluci, alebo chyba toho citacieho zariadenia v spinacej skrinke. Ak to bude blbnut, tak skusim hned druhy kluc a ak to nepomoze, tak dam hned vymenit to citacie zariadenie v skrinke. Takze ak sa mi podari zistit nieco nove, tak sa ozvem. Inak co som cital v hladani, tak sa to objavuje pomerne casto, ale nikto nenapisal, ako to nakoniec vyriesil. Njacastejsia odpoved bola, uz mi to dlouho nedelalo. Tak to jsi určitě narazil i na příspěvek kde jsem řešil ten samý problém. U mne to už došlo tak daleko, že půl dne jsem nenastartoval vůbec a ráno auto naskočilo jako nic. Byl jsem v peugeotu. Přehráli klíče (mám oba i kartu). Týden klid a pak to samé.Potom ještě kvůli problému s motorem nahráli novej SW do auta a při tý příležitosti jsem objednal a koupil novou anténu ke spínačce. Současnej stav je, že stále vozím anténu v kastlíku a čekám kdy se imobilizér zase zblázní. A co myslíš? Vše funguje jak má. Sice se párkrát imo. rozsvítil, ale po novém pokusu už zase vše OK. Takže netuším kde je ten čokl zahrabanej. Citovat
escorpion Odesláno 14. prosinec 2008 Autor Odesláno 14. prosinec 2008 Tak to jsi určitě narazil i na příspěvek kde jsem řešil ten samý problém. U mne to už došlo tak daleko, že půl dne jsem nenastartoval vůbec a ráno auto naskočilo jako nic. Byl jsem v peugeotu. Přehráli klíče (mám oba i kartu). Týden klid a pak to samé.Potom ještě kvůli problému s motorem nahráli novej SW do auta a při tý příležitosti jsem objednal a koupil novou anténu ke spínačce. Současnej stav je, že stále vozím anténu v kastlíku a čekám kdy se imobilizér zase zblázní. A co myslíš? Vše funguje jak má. Sice se párkrát imo. rozsvítil, ale po novém pokusu už zase vše OK. Takže netuším kde je ten čokl zahrabanej. Jasne ze som to cital a dnes rano ked som startoval a vsetklo bolo OK som si na to aj spomenul. Takze asi zas budem mat pokoj a potom ked to bude uplne najnevhodnejsia situacia tak sa to objavi znova. Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Tak špatná zpráva. Imobilizér o5 zastávkoval a nepomohla ani výměna antény. Takže problém je jinde a já vyhodil 500,-. Už mne to s..e. Zajedu na diagnostiku nechám ho vypnout v BSI a dám tam jiný (snad trvanlivější) zabezpečení. Citovat
domena Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Stalo se mi to jednou,jedinkrat.Pak po znovuotočenim kliče jsem nastartoval a od te doby tj. rok vše ok. Citovat
Leo Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Možná jsi našel a možná ne i toto vlákno s dalšími odkazy: Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Leo Možná jsi našel a možná ne i toto vlákno s dalšími odkazy: Mám po problému. viz. Citovat
escorpion Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Mám po problému. viz. Tak to je super. Som rad ze sa to u Teba vyriesilo. Ja mam od vtedy pokoj a dufam, ze to tak aj ostane. Keby nieco idem na to aj tvojim smerom. Diky za info Citovat
player Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 nazdar chalani potrebujem radu!! mam na 406 imublizer ale klavesnicovi musim zadat kod aby som nastartoval.teraz sa my zlomyl kolik co drzi tu klavesnicu v pristrojovke. neviem kde by som ju najlacnejsie zohnal a tiez sa bojim ze ju odpojim zapojim novu a uz auto nenastartujem.alebo by som iba vymenil obaly a skusil ju zapojit.ale ci potom nastartujem.ak ma niekto s tym skusenost prosim o radu. Citovat
Dave_k Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: player nazdar chalani potrebujem radu!! mam na 406 imublizer ale klavesnicovi musim zadat kod aby som nastartoval.teraz sa my zlomyl kolik co drzi tu klavesnicu v pristrojovke. neviem kde by som ju najlacnejsie zohnal a tiez sa bojim ze ju odpojim zapojim novu a uz auto nenastartujem.alebo by som iba vymenil obaly a skusil ju zapojit.ale ci potom nastartujem.ak ma niekto s tym skusenost prosim o radu. Zadej si v hledání \"imobilizer\" a vyjede Ti spousta věcí o něm. Ovládání, úplné odpojení apod. Jinak klávesnici raději neměň za jinou, protože existuje povícero druhů. Měl by stačit vyměnit jen ten kryt. Jinak novej u peugeotu 1418,- pod číslem 8212 CW. [upravil dne 20/1/09 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.