Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

stierace, motorcek...? 306 problem

Recommended Posts

Odesláno

mam auto 2tyzdne a dnes ked som zapol stierace tak sa mi len asi 1cm pohli a potom uz ani na opakovene zapinanie aboslutne nereagovali - zistil som ze vypalilo 30A poistku pod palubkou u vodica. Predtym sa mi asi dva krat stalo ze sa stierace skoro zastavili a zacalo to silne piskotat niekde z miesta potorceka. Po vypnuti a opatovnom zapnuti to zas slo. Takze teraz ci mam zhanat aj motorcek aj pantograf. Neviem nakolko je to bezna zavada a nakolko podla tohoto popisu mi viete pomoct. dik moc Vilo

Odesláno

Asi je zadretý, alebo má závitový skrat. Ak chceš, vymontuj a rozober, ale asi bude na uhol spálený.

Zožeň si iný motorček. Pantograf, teda tiahla asi nemusíš, tie bude stačiť premazať.

Zrejme doňho zatekalo.

Odesláno

Motorek to bývá málokdy--je stopro zarezlá hřídelka na kterou se montuje rameno stěrače.Přes tu hřídelku jde

ostřiková voda a tam to zarezne.Je tu plno odkazů i fotek řešících opravu....

Po opravě převodky stěračů doporučuji dát trysku stěrače zad. okna mimo motorek.

Odesláno
Původně zaslal: pug

nikto nic? pastorek kde si? sakra aj francuzami

Tu som. Súhlasím z ozzym. Na 90% je zo zahrdzavený mechanizmus. Chce zo opatrne rozobrať, vyčistiť, premazať a zase bude fungovať. Motorček odíde málokedy.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

ozzy1956, pastorek: jak jste uhodli, že jde o zadní stěrač. Já myslel, že je řeč o předním.

Napísal \"stierače\" a dva sú iba vpredu. Kto hovoril o zadnom? :D

Aj tak je to jedno, tie hriadeľky hrdzavejú vpredu i vzadu.

Odesláno

ok dik chalani aj tak, pastorek aj za odpoved v poste, skusal som hladanie ale asi som zvolil nespravne klucove slova a nenasiel co chcel, ak mi est enajdete tie fotky udem povdacny 2x

Odesláno

Takze rano som nenastartoval po weekendovom stani, ale aspon som bol nuteny ist kupit novu baterku. Kupil som Banner - podla testov vysla lepsie ako Varta.

Ked uz som zacal s baterkou rozobral som mechanizmus stieracov a motorcek-pantograf chodil v pohode, len som ho premazal, motorcek bol ale skaredo zateceny a rotorove plechy ohrdzavene a tie sa pridierali o magnety statora, poriadne som to vycistil a premazal, zlozil a vsetko zas facha ako ma:-)

Odesláno

Takze rano som nenastartoval po weekendovom stani, ale aspon som bol nuteny ist kupit novu baterku. Kupil som Banner - podla testov vysla lepsie ako Varta.

Ked uz som zacal s baterkou rozobral som mechanizmus stieracov a motorcek-pantograf chodil v pohode, len som ho premazal, motorcek bol ale skaredo zateceny a rotorove plechy ohrdzavene a tie sa pridierali o magnety statora, poriadne som to vycistil a premazal, zlozil a vsetko zas facha ako ma:-)

Kuriózna závada. Hlavne že to funguje a oprava nič nestála.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Kuriózna závada. Hlavne že to funguje a oprava nič nestála.

vdaka vam chalani, inak by som s tym skoncil v Autorizovanom servise a nechcel by som vidiet ucet, urcite by menili cely motorcek, mam tam Valeo. Inak zaujimave ze prevodovka ma tesnenie - pritom ozubene kola su plastove ale motorcek kde ma co oxidovat tesnenie nema. Zas niekto podla mna nedomyslel:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...