Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Cappry

Poradte nekdo. Je-li studeny po nazhaveni chytne hned. Pri teplem motoru se musi vice krat tocit nez chytne. Nevite nekdo jaka je pricina? :myslim

Mě to dělá to samo. Při -10°C chytne hned a za tepla startuje dlouuuuuho. Unavený startér?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Petr0604

Mě to dělá to samo. Při -10°C chytne hned a za tepla startuje dlouuuuuho. Unavený startér?:myslim

Spíš bych řekl, že jsou roztaženější palivový hadice a je tam trochu vzduchu;) Taky ty čerpadla už nejsou úplně bez vůlí, že? (teda to moje stopro:D):)

Odesláno

Vyzkoušej ještě chvilku po zhasnutí kontrolky žhavení vyčkat a pak až startuj.Kontrolka zhasne ale pořád dožhavuje ještě několik sec.Jestli ti to pomůže tak nejspíš bude chyba v řj žhavení , zhasne kontrolka dříve než jsou žhaviče dostatečně nažhavené.Uvidíš....

Odesláno

309 mi dela to samy. Kdyz stoji venku celou noc na mrazu tak chyta lip nez kdyz je v lete celej den na slunicku

Odesláno

Když jsem měl 309 v 1.9 d tak mi startovala úplně stejně studeny snad se ten motor ani neprotočil na všechny válce a už vrčel když se ohřál tak mu to taky chvilku trvalo.Snad je to i tím,že při studenym startu funguje i u dýzlu něco jako sytič u benzinu že to přidá víc nafty ale nevím.Teď co mám HDI tak mi dlouho trvalo než jsem si zvykl,že než naskočí trvá mu to minimálně tak dlouho co u zahřátýho hladkýho dýzlu,ale naskočí a jede a ve štychu mě nikdy nenechal ani jeden z těch motorů tak to asi má tak být.Pokud nemusíš startér držet dýl než 5,8 vteřin neřešil bych nic a jezdil.Jednou jsem zkoušel měnit fitry naftový i vzduchový a nic nezměnilo takže jezdím startuju a už jsem zvykl že to asi tak má být.

Odesláno

Moje zkusenost ze pri studenym motoru, auto mi tejden stalo sem po nazhaveni nastartoval ihned. Ale jakmile je motor zahratej, tak mi to parkkrat otoci vice, nez chytne. Nemyslim si ze to bude neco vazneho. DELa to i kamaradovi na sprinterovi, taky za studena chyti hned a za tepla chvili toci...

Odesláno
Původně zaslal: Petr0604

No, ale když mi stojí auto týden chytne na první otočení....:myslim Já bych to tipoval na unavenější startér. Neměnil tu někdo startér za nový, popř. pomohlo to?

Starter to nebude, ponevac ten toci perfektne....jen to nechce chytnout ;)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

mne to robi tiez ale ak ho nechas eset tak 3-4 sek zhavit aj po zhasnuti kontrolky naskoci ihned a ked mas zohriaty motor tak su ohriate prepadove hadicky na tryskach a tam ti moze tahat vzduch a potom ti padne hladina nafty v tryskach... robi to kazda 1.9 od peugeota

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...