Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lidi mám možnost koupit 306ku cabrio s motorem 2.0,97kW a jelikož nemám žádné zkušenosti s těmito auty,tak se chci zeptat,jak je to se spotřebou těchto motorů?Koukla jsem ještě,že se vyrábí s motory 1.6 a 1.8.Byla by to dobrá volba a nebo ten 2litr je nejlepší.Díky moc

Odesláno

Tenhle motor mám taky:roker, mně se spotřeba v průměru pohybuje kolem 8 litrů, ale dá se i za míň. Záleží, jak na to moc budeš šlapat. Já jezdím mezi 2-3 tisíci otáčkami, ten výkon mi v tomhle rozmezí stačí. Když je to už nad 4 tisíce, tak mi to docela nahání hrůzu:o

Odesláno
Původně zaslal: Venca 306

Tenhle motor mám taky:roker, mně se spotřeba v průměru pohybuje kolem 8 litrů, ale dá se i za míň. Záleží, jak na to moc budeš šlapat. Já jezdím mezi 2-3 tisíci otáčkami, ten výkon mi v tomhle rozmezí stačí. Když je to už nad 4 tisíce, tak mi to docela nahání hrůzu:o

proc ? od 3500 se ten motor akorat tak probouzi k zivotu, s moji 1.8 16V se da krasne jit az na 6000 otacek a stale ten motor tahne a je zivej, a to ma na krku 300 000km a jezdi na LPG :)

4000 otacek mam pri 140kmh na dalnici :o

[upravil dne 10/12/08 Ferry]

Odesláno

proc mas tokovej motor kdyz se tomu bojis slapnout? :D

jinak k tematu...myslim ze dvoulitr je sjizdnej kolem 9 dlouhe trasy ...mesto a kratsi vzdalenosti myslim kolem 10...ale co? ted jdou ceny PH zase dolu tak hura do toho :D

[upravil dne 10/12/08 Ludweek]

Odesláno

cau ja mam 2.0 16v cabrio , v meste je do okolo 10 bez nejakeho setrenia, dialnica kludna jazda Normandia-BA prekvapujuco okolo 7,5 motor ide pekne zivo aj na vyssich stupnoch krasne taha a je spolahlivy...navyse ti hraju do karat pekne ceny benzinu no ale to je momentalny stav...

Odesláno

asi takhle já ho mám v 1,6 a kamrád 2,0 16v když jedeme někam spolu tak já jedu kolem 7,5 - 8 a on se pod 9 nedostane se stejným stylem jízdy. dá se s ní jezdit i kolem 8 ale to se musíš snažit a rozhodně ne po městě.

Odesláno

Na tema \"spotreba\" se toho tady napsalo uz hodne :) Viz. napr. zde .. dole v podpisu mam i po kliknuti na spotrebu odkaz primo na rozepsanou spotrebu meho auta od pocatku co ho mam :super

PS: Vsechny tyhle benzinove dvoulitrove motory maji podobnou ne-li stejnou spotrebu.. navic jsem vlastnil 1.6ku a ta me byla schopna brat taky kolem 8-9L .. zalezi na stylu jizdy ale co si budem povidat pri tomhle vykonu nemam tak velkou potrebu tomu stat za krkem a tudiz i ta spotreba je pak tomu umerna.. :)

[upravil dne 11/12/08 AKCZ]

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

proc mas tokovej motor kdyz se tomu bojis slapnout? :D

jinak k tematu...myslim ze dvoulitr je sjizdnej kolem 9 dlouhe trasy ...mesto a kratsi vzdalenosti myslim kolem 10...ale co? ted jdou ceny PH zase dolu tak hura do toho :D

[upravil dne 10/12/08 Ludweek]

Dostal jsem se k němu náhodou a využívám sílu hlavně při předjíždění;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...