Pavel Jandák Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 lidi mám možnost koupit 306ku cabrio s motorem 2.0,97kW a jelikož nemám žádné zkušenosti s těmito auty,tak se chci zeptat,jak je to se spotřebou těchto motorů?Koukla jsem ještě,že se vyrábí s motory 1.6 a 1.8.Byla by to dobrá volba a nebo ten 2litr je nejlepší.Díky moc Citovat
Ferry Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 jen tak pro prehled http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/36-Peugeot/348-306.html?esearch=1&fueltype=2&vehicletype=1&exactmodel=cabrio jinak to kabrio je docela tezky auto, takze 1.6 bude dost slaby motor a muze se klidne stat, ze s nim budes mit stejnou spotrebu jako s 2.0 ,akorat ze s tim 2.0 to aspon bude mit nejaky odpich Citovat
Venca 306 Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Tenhle motor mám taky:roker, mně se spotřeba v průměru pohybuje kolem 8 litrů, ale dá se i za míň. Záleží, jak na to moc budeš šlapat. Já jezdím mezi 2-3 tisíci otáčkami, ten výkon mi v tomhle rozmezí stačí. Když je to už nad 4 tisíce, tak mi to docela nahání hrůzu:o Citovat
Ferry Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: Venca 306 Tenhle motor mám taky:roker, mně se spotřeba v průměru pohybuje kolem 8 litrů, ale dá se i za míň. Záleží, jak na to moc budeš šlapat. Já jezdím mezi 2-3 tisíci otáčkami, ten výkon mi v tomhle rozmezí stačí. Když je to už nad 4 tisíce, tak mi to docela nahání hrůzu:o proc ? od 3500 se ten motor akorat tak probouzi k zivotu, s moji 1.8 16V se da krasne jit az na 6000 otacek a stale ten motor tahne a je zivej, a to ma na krku 300 000km a jezdi na LPG 4000 otacek mam pri 140kmh na dalnici [upravil dne 10/12/08 Ferry] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: Venca 306 Tenhle motor mám taky:roker, mně se spotřeba v průměru pohybuje kolem 8 litrů, ale dá se i za míň. Záleží, jak na to moc budeš šlapat. Já jezdím mezi 2-3 tisíci otáčkami, ten výkon mi v tomhle rozmezí stačí. Když je to už nad 4 tisíce, tak mi to docela nahání hrůzu:o proc mas tokovej motor kdyz se tomu bojis slapnout? jinak k tematu...myslim ze dvoulitr je sjizdnej kolem 9 dlouhe trasy ...mesto a kratsi vzdalenosti myslim kolem 10...ale co? ted jdou ceny PH zase dolu tak hura do toho [upravil dne 10/12/08 Ludweek] Citovat
milan78 Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 cau ja mam 2.0 16v cabrio , v meste je do okolo 10 bez nejakeho setrenia, dialnica kludna jazda Normandia-BA prekvapujuco okolo 7,5 motor ide pekne zivo aj na vyssich stupnoch krasne taha a je spolahlivy...navyse ti hraju do karat pekne ceny benzinu no ale to je momentalny stav... Citovat
Capy Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 asi takhle já ho mám v 1,6 a kamrád 2,0 16v když jedeme někam spolu tak já jedu kolem 7,5 - 8 a on se pod 9 nedostane se stejným stylem jízdy. dá se s ní jezdit i kolem 8 ale to se musíš snažit a rozhodně ne po městě. Citovat
AKCZ Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Na tema \"spotreba\" se toho tady napsalo uz hodne Viz. napr. zde .. dole v podpisu mam i po kliknuti na spotrebu odkaz primo na rozepsanou spotrebu meho auta od pocatku co ho mam PS: Vsechny tyhle benzinove dvoulitrove motory maji podobnou ne-li stejnou spotrebu.. navic jsem vlastnil 1.6ku a ta me byla schopna brat taky kolem 8-9L .. zalezi na stylu jizdy ale co si budem povidat pri tomhle vykonu nemam tak velkou potrebu tomu stat za krkem a tudiz i ta spotreba je pak tomu umerna.. [upravil dne 11/12/08 AKCZ] Citovat
Venca 306 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: Venca 306 Tenhle motor mám taky:roker, mně se spotřeba v průměru pohybuje kolem 8 litrů, ale dá se i za míň. Záleží, jak na to moc budeš šlapat. Já jezdím mezi 2-3 tisíci otáčkami, ten výkon mi v tomhle rozmezí stačí. Když je to už nad 4 tisíce, tak mi to docela nahání hrůzu:o proc mas tokovej motor kdyz se tomu bojis slapnout? jinak k tematu...myslim ze dvoulitr je sjizdnej kolem 9 dlouhe trasy ...mesto a kratsi vzdalenosti myslim kolem 10...ale co? ted jdou ceny PH zase dolu tak hura do toho [upravil dne 10/12/08 Ludweek] Dostal jsem se k němu náhodou a využívám sílu hlavně při předjíždění Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.