Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo chce být (už je ŠOFÉR RÁDIA HEY) ?

Kdo chce být (už je ŠOFÉR RÁDIA HEY) ?  

1. 1. Kdo chce být (už je ŠOFÉR RÁDIA HEY) ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak co kolik nás tady je ? Resp. kolik chce být ;):aut

Dneska sem Lenku Šulákovou konečně chytl - kolem 11h slyším v rádiu, že bude za čtvrt hoďky v Brně u Makra na parkovišti, tak si říkám, to zvládnu a vyrazil sem :D Škoda, že ta nálepka není vyřízlá do tvaru toho loga - to mě trošku štve, jak to prosvítá ten čtverec průhlednej... Jinak Budvar vyfasoval číslo šoféra 300 / 0359 :D

[upravil dne 9/12/08 budvar]

post-0-14109603594223_thumb.jpg

Odesláno

Tak to je jasný, že když nechci, tak si to tam nedám. Ono to ale opačně platí taky. Když chci, tak si to tam dám. Tak se ptám na věcný důvod, proč si to tam dát, přičemž naznačuji věcné důvody, proč si to tam nedát. Prostě... takový váhy, jestli rozumíš. Tak čekám něco na druhou misku. ;-)

Odesláno

No je to soutěž samo - viz. http://www.radiohey.cz/brno/ plus můj předchozí příspěvek... Můžeš si to dat na sklo (to zas já nechcu - mám rád výhled pro svou defenzivní jízdu) zkrátka viditelně...

Je to stejný jako s nálepkou peugeot-clubu... Samo, že důvod mít musíš - já se třeba u svý 405 o lak nebojím - tam bylo nálepek když sem to koupil a dolů šli krásně :)

Odesláno
Původně zaslal: budvar

P.S. piště jen ti co poslouchají rádio Hey, nebo je to zajímá... :super

Rozumná odpověď... Ale... reklama pro nějaký subjekt zdarma a polepený auto nesmyslem... to přinejmenším. A co za to? Jistotu MOŽNOSTI výhry... Není jistější si dát inzerát: Pronajmu plochu svého auta pro vaši reklamu za 100 Kč/měs? Je to aspoň jistota. ;-)
Odesláno

Tak to máš stejný jako když si někdo nalepí nálepku peugeot clubu a má z toho ***** ještě za ni musí platit :) Ale někdo chce podpořit ten club :) Já chcu podpořit poslední aspoň trošku normální rádio - tak tu reklamu udělám rád, navíc až mě přestane bavit sundám ju raz dva :aut

Odesláno

Tak to máš stejný jako když si někdo nalepí nálepku peugeot clubu a má z toho ***** ještě za ni musí platit :) Ale někdo chce podpořit ten club :) Já chcu podpořit poslední aspoň trošku normální rádio - tak tu reklamu udělám rád, navíc až mě přestane bavit sundám ju raz dva :aut

No vidíš... Takže tomu říkám věcná odpvěď. ;-) Díky... jen s tím\"posledním normálním rdiem moc nesouhlasím, ale to už je na jinou diskusi. :-)
Odesláno

Taky mě napadlo, že podpořit oblíbené rádio (a vlastně kohokoli) lze i bez toho, abych si lepil na auto nesmysly, který to jen dělaj vošklivý. Krom toho, nálepkou je zas tak moc nepodpoříš, jelikož nejvíc se v médiích vydělává na odvysílaných reklamách. Ceny reklam se počítaj ze sledovanosti. A ta se neměří počtem nálepek na autech. ;-)

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Taky mě napadlo, že podpořit oblíbené rádio (a vlastně kohokoli) lze i bez toho, abych si lepil na auto nesmysly, který to jen dělaj vošklivý. Krom toho, nálepkou je zas tak moc nepodpoříš, jelikož nejvíc se v médiích vydělává na odvysílaných reklamách. Ceny reklam se počítaj ze sledovanosti. A ta se neměří počtem nálepek na autech. ;-)

no, to je takovej začrovanej kruh.. zase čím víc samolepek, tím větší reklama pro rádio, takže reklamu v rádiu tím možná podpoříš víc.. každopádně edisóne díky tvýmu rejpání si chudák budvar tu samolepku už strhl, což znamená, že soutěž asi nic moc :-)

Odesláno

Nemaj to udělaný nejlíp ty samolepky, zkusím to obstřihnout co nejvíc k tomu logu a nějak vhodně fláknout na okno vlevo dolů... Tam mě to ve výhledu nebrání a tolik to neřve... Mě nevadí ta samolepka ale ten nepotisklej čtverec na čem je to logo natisklý - to vypadá fuj - viz. ofic obrázek 1546331129.jpg

Odesláno

No tak sem to obstřihnul a flákl za řidiče dolů a jako už lepší i když ideální by bylo kdyby ta nálepka byla vylamovací originál a nejlíp na nalepení zevnitř, ale tak to už bych chtěl moc... :)

[upravil dne 9/12/08 budvar]

post-0-14109603596651_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Edison

no, to je takovej začrovanej kruh.. zase čím víc samolepek, tím větší reklama pro rádio, takže reklamu v rádiu tím možná podpoříš víc.. každopádně edisóne díky tvýmu rejpání si chudák budvar tu samolepku už strhl, což znamená, že soutěž asi nic moc :-)

Já vím, že jsem za rypáka. Já když něco dělám, snažím se porovnávat všechna pro a proti. A zrovna u tohohle mě ta pro i jiných lidí zajímalo. No a k tý reklamě... Nejsem si jist efektivností nálepkový reklamy ři zvyšování sledovanosti médií. Jiné způsoby mi přijdou mnooohem efektivnější. Ale nejsem reklamní odborník, ani přes média.
Odesláno

Tak se na to zkus podívat nesobecky narozdíl od všech svých dosavadních pohledů :) Na Hey stejně jako na jiných rádiích si lidi volají, kde se stala nehoda, kde je kolona a podobně - často pro dobrej pocit, že to někomu pomůže... Hey udělalo soutěž a nabídlo takovýmto řidičům soutět... Nějak ten pátek se nálepky rozdávali, můžeš si pro ni zajet / nemusíš. Každopádně pro účast v soutěži je nutná. Pro \"nálepkáře\" je údajně od novýho roku soutěž...

Už do toho prosímtě nerejpej :) Vidím, že tady na fóru sem asi jedinej, kdo se chce zapojit do tý soutěže, to sem chtěl vědět... Nic proti Tobě, Edisone, ale to že ty nechceš a nechápeš, jak si to někdo může nalepit a proč to vlastně dělá, je pro tohle vlákno nic víc než prostej OFFTOPIC :)

Takže k tomu, proč už dost jo ? :) Teď už jen kdo taky :D

Odesláno

Tak se na to zkus podívat nesobecky narozdíl od všech svých dosavadních pohledů :) Na Hey stejně jako na jiných rádiích si lidi volají, kde se stala nehoda, kde je kolona a podobně - často pro dobrej pocit, že to někomu pomůže... Hey udělalo soutěž a nabídlo takovýmto řidičům soutět... Nějak ten pátek se nálepky rozdávali, můžeš si pro ni zajet / nemusíš. Každopádně pro účast v soutěži je nutná. Pro \"nálepkáře\" je údajně od novýho roku soutěž...

Už do toho prosímtě nerejpej :) Vidím, že tady na fóru sem asi jedinej, kdo se chce zapojit do tý soutěže, to sem chtěl vědět... Nic proti Tobě, Edisone, ale to že ty nechceš a nechápeš, jak si to někdo může nalepit a proč to vlastně dělá, je pro tohle vlákno nic víc než prostej OFFTOPIC :)

Takže k tomu, proč už dost jo ? :) Teď už jen kdo taky :D

Mno... na ČRo taky lidi volaj, zpravodajstvíi je opravdu kvalitní a hlavně pravdivé a včasné. Oproti třeba rádiy City, F1 a dalším, kam lidi taky volaj, jenže info se pustí bez ověřování, ale několik hodin po události... fakt ne... Od tý doby co poslouchád DI na ČRo1 kolony a bouračky na D1 prakticky nejsou a když, tak je to pravda. Když jsem poslouchal jiná rádia, tak to bylo pořád a když jsem přijel k místu, tak nic. Tolik k DI na rádiích.
Odesláno

já teda hey poslouchám, ale nějak jsem ještě na ten smysl nálepek nepřišel.

pokud chci hlásit info, takk tomu nálepku nepotřebuju.

a pokud chci soutěžit, tak stejně musím volat dopr. info, aby mě zařadili do losování, nebo ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...