longstarr Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Ahoj.Mam 405ku 1.6 karburator + LPG.Ted jsem v zime zjistil,ze mi to docela spatne startuje na benzin.musim nekolikrat naslapat az na podlahu,nekdy to opakuju az trikrat,nez to chytne.navic mi to obcas dela,ze se musim rozjizdet s nohou na podlaze,jinak to chcipne.Plyn je v pohode.Mechanik se do toho vubec nepoustel,asi mel strach z toho plynu nebo co ja vim:myslimNemate s tim nekdo zkusenosti?dik:papa Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 A typ ??co tenhleSOLEX 34 - 34 Z1 CARBURATION ET XU52C ET XU92C SAUF DOUBLE OVAD. Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Měl jsem ten samej problém se startem hlavně ráno prostě nechytal a pak s to stávalo i při teplém motoru za následek to mělo že odešel ten automat sytiče a škrtící klapky. Citovat
longstarr Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Jake navrhujes reseni??Ten mechanik mi rikal,ze to muze byt vyzrane od toho plynu a ze s tim nic neudela,ale ja si myslim,ze je to blbost. Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Tam jde u toho karburátoru jedině změřit nastavení škrtící klapky na prvním stupni a nebo ho dát celej na stolici a nebo zkusit sehnat nejakej jinej z vrakáče. Citovat
longstarr Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Uvidim co s tim.Dika za radu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.