Jezkovi.voci Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Ahoj, tohle je úplně slepý vlákno já jen, že jsem tu stále s Vámi! P.S. Díky Kurte... Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Tak drž se! Jaké jsou pocity? Pojedeš na sraz? Vzpomínáš na lva? Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Jezkovi.voci Ahoj, tohle je úplně slepý vlákno já jen, že jsem tu stále s Vámi! P.S. Díky Kurte... Tak to vidíš a já si ,že si nás opustil,kde ses toulal?Sem tě tady už dlouho \"neslyšel\" psát:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Jezkovi.voci Ahoj, tohle je úplně slepý vlákno já jen, že jsem tu stále s Vámi! P.S. Díky Kurte... Tak to vidíš a já si ,že si nás opustil,kde ses toulal?Sem tě tady už dlouho \"neslyšel\" psát:D Na sraz? Rád bych, kapku zablbnót na sněhu. Jináč, všechno to tu sleduju z řiditelné vzducholodi Citovat
John Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Jen aby jsi se ježku moc nevznesl až moooc nahoru a už pak netrefil zpátky na zem k nám Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: John Jen aby jsi se ježku moc nevznesl až moooc nahoru a už pak netrefil zpátky na zem k nám mon Dieu :roker Citovat
Neon Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Nafdááár Ježku Wokatej ... woe ... jak se máme?? No, na zimnim by ses vokázat mohl ... jsem tě viděl naposledy na Šebetově a to ještě za deště ... :D:D:D Citovat
Přema Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa zůstaň s náma [upravil dne 7-12-08 Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.