ChodeC Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 OT: to ty RJ kradou pro dalsi pouziti, ci ji jen chteji v aute vymenit za svou a auto pak ukrast? Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Není poblíž Nera nějaké nové lví vrakoviště??? Podle toho, že se o piškoty zrovna u Vás začal někdo takhle \"zajímat\" bych téměř očekával, že by to s takovou provozovnou mohlo mít přímo příčinnou souvislost. Citovat
Dundee Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Není poblíž Nera nějaké nové lví vrakoviště??? Vrakáč na Piškoty funguje asi rok a půl v Mratíně, ale ti dva, co tam dělají, zrovna těm našim kárám moc nerozuměj. Nejsem přes Piškoty žádnej odborník, ale evidentně jsem je zaskočil a věděl víc než oni:D:D:D Citovat
hloze-ja Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 To je mi lito. Ale neodpustim si poznamku, jakej xindl je v CR. Opravdu je to hnus a na bliti. A to v ruznych vecech, nejen kolem aut. Ted jsem zrovna na zapade a obcas si tu nekdo necha navigaci v aute nebo si treba domaci skoro novyho Yarise ani nekdy nezamyka. To mluvi za vse. A to se mi ma chtit domu? Preju, at uz neni dalsi pokus.. Nemam slov. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: ChodeC OT: to ty RJ kradou pro dalsi pouziti, ci ji jen chteji v aute vymenit za svou a auto pak ukrast? To je otazny, nekdy vytahnou, daji svoji a odjedou. Nekdy jen vythanou, a pak nekde predaji A nekdy ukradou, doma si ji v klidu predelaji na svuj klic a vsechno, a pak s ni nejake auto ukradou ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.