Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Není poblíž Nera nějaké nové lví vrakoviště??? Podle toho, že se o piškoty zrovna u Vás začal někdo takhle \"zajímat\" bych téměř očekával, že by to s takovou provozovnou mohlo mít přímo příčinnou souvislost.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Není poblíž Nera nějaké nové lví vrakoviště???

Vrakáč na Piškoty funguje asi rok a půl v Mratíně, ale ti dva, co tam dělají, zrovna těm našim kárám moc nerozuměj.

Nejsem přes Piškoty žádnej odborník, ale evidentně jsem je zaskočil a věděl víc než oni:D:D:D

Odesláno

To je mi lito. Ale neodpustim si poznamku, jakej xindl je v CR. Opravdu je to hnus a na bliti. A to v ruznych vecech, nejen kolem aut. Ted jsem zrovna na zapade a obcas si tu nekdo necha navigaci v aute nebo si treba domaci skoro novyho Yarise ani nekdy nezamyka. To mluvi za vse. A to se mi ma chtit domu? :blicismajlik

Preju, at uz neni dalsi pokus.. Nemam slov.

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

OT: to ty RJ kradou pro dalsi pouziti, ci ji jen chteji v aute vymenit za svou a auto pak ukrast?

To je otazny, nekdy vytahnou, daji svoji a odjedou.

Nekdy jen vythanou, a pak nekde predaji

A nekdy ukradou, doma si ji v klidu predelaji na svuj klic a vsechno, a pak s ni nejake auto ukradou ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...