lubor Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Chtel jsem vymenit zhavici svicky, tak jsem je objednal (Oddie, jeste jednou diky za upresneni typu). Myslel jsem ze to pujde jak po masle, ale ouha prvni zleva je primacknuta pod hadicema, navic jeste prirubou u motoru, ctvrta je ukryta za plastovym futralem palivovyho filtru. To znamena minimalne vypustit vodu a naftu z filtru a mensi rozborku. Tak se chci zeptat, mate nekdo nejaky nacviceny postup a neni tam jeste nejaky zadrhel krome spatneho pristupu? Pripadne pokud jste nekdo menil v peugeotackym servisu, kolik byla cena? Predem diky za odpovedi. Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Pavoučí ruce, očkoploché klíče 8 a 12, oříšky na dlouhém nástavci 8 a 12, a nemusíš nic sundavat. Dá se to udělat. Citovat
lubor Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Ty prostredni dve s pouzitim nastavce jsou OK, ale zkousel jsem plochyma racnovyma klicema sahnout na ty krajni a propadl jsem panice. Ale kdyz uz to nekdo udelal prede mnou, zvladnu to taky Citovat
Peťas Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Mě se nejvíc osvědčila taková ta dlouhá tužka s magnetem, dělal jsem to na Ducatu a tam se fakt nic než ta tužka nevešla:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.