Y2K Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Tak uz mam foto kobercov v aute.... Ale upozornujem, pozretie len na vlastne nebezbecie nakolko kvalita mobilova ale strasna a hlavne mam teraz tak zasrane auto ze do placu 1. Citovat
msoli Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Tak aj ja som si urobil radost a kupil koberceky do mojej 406ky.Objednal som ich priamo u peugeotu.Cena 28 eur aj s 20 percentnou zlavou.Sedia presne a su paradne. Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 maji jedinou chybku a to ze se casem odlepi u ridice ten suchej zip a pak to trochu popojizdi, uz se chystam na znovu-prilepeni asi tri mesice Citovat
pug Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 neviete niekto v zohnat na 306-ku tiez original? (u nas v BA peugeote nemaju) velmi ocenim radu, dik Vilo Citovat
MACI Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Nemate nekdo koberce odtud - http://tuning.autodoplnky.cz/textilni-koberce/textilni-koberce-presne-tvarovane-peugeot-406-r-s1573613 ? Jen abych vedel jestli sedi a jsou OK. Mel jsem od nich koberecky na Vectru a ty byly 100% presne a kvalitni, vydrzely mi tam asi 3 roky a pak jsem auto prodal. V tom shopu maji i zimni gumove koberce, taktez by mely byt presne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.