Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno

Tak uz je na svojom mieste.Paci sa mi tam ovela viac ako ta stara.

Tej starej sa moc von nechcelo.Chce to trosku viacej sili aby povolila.

Mam 99 novy model a staci aby vam niekto s kliestami zachitil tic a treba tocit z jednej strany na druhu a mala bi povolit.

Odesláno

to protoze to nevydrzel ten bilej plast, co je mezi origo radici pakou a samotnou tyci....ale nijak to nevadi.....a da se to urcite vysunout vys....uvidim casem, jak mi bude vyhovovat...

Odesláno

Tak ji tam uz mam taky.Kdyby nekdo potreboval tak mam nafoceny postupne jak sem ji rozebral.Sroubek sem tam nemel,kterym by se povolila...(foceno mobilem,proto ta kvalita)

[upravil dne 31/1/09 asaad]

post-0-1410960442037_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: asaad

...Kdyby nekdo potreboval tak mam nafoceny postupne jak sem ji rozebral.Sroubek sem tam nemel,kterym by se povolila...

Ten postup by sa mi hodil...

Len neviem ci mi ho poskytnes :ticho

Odesláno

Namontovana v piatok. Je bombová. Ja som si tam síce dohodil este 20 k ohm odpor,lebo ma to dost osvetlovalo. No proste nemá chybu. Vrelé dík

post-0-14109604438554_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tukit

Ja som si tam síce dohodil este 20 k ohm odpor,lebo ma to dost osvetlovalo.

Není 20Kohm nějak moc?? Já tam s Ferrym postupně napojil až 600 ohm a chtělo by to tak 1 Komh, ale 20??

Edit: mám stejný symbol a oslňuje proto, že ten lvíček je velká plocha. Ostatní mají jen tenké linky se schematerm řazení, které se tak neprosvítí.

[upravil dne 2/2/09 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: asaad

...Kdyby nekdo potreboval tak mam nafoceny postupne jak sem ji rozebral.Sroubek sem tam nemel,kterym by se povolila...

Ten postup by sa mi hodil...

Len neviem ci mi ho poskytnes :ticho

Proc bych neposkytnul,kdybych si mel delat hlavu z tech hlasek na foru tak uz sem se davno zblaznil :D Kam to chces poslat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...