Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,koupil jsem 306ku,chci udělat rozvody,koupil jsem podle tipu auta rozvod.řemen který je ozubený a na autě mám drážkový,tak tomu nerozumím,může mi někdo poradit?nebo je tu někdo z liberecka kdo dělá peugoty?Díky.

Odesláno

Ahoj.

Rozvoďák je ozubený. Ty jsi se určitě koukal na řemen na \"příslušenství\" - altík, klimu. servo....

Dej sem více info o tvém autě: rok výroby, obsah, kód motoru... Nebo ještě lépe si dej tyto věci do podpisu. ;)

Odesláno

Mám r.v.1995,obsah 1361,55kw,kod motoru kdx,typ tu3m.Já myslel,že je ten rozvodák vydět,já tam mám dva drážkové řemeny,ozubenej nevydím.

Odesláno

Zatím díky,stejně mi přijde že to mám jiné,zítra najdu č.motoru a pošlu ti ho,jestli bys to skusil podle toho zjistit,dnes už na to nevidim,já ty řemenice tam mám drážkové a na obr.jsou ozubené.Zatím čau.

Odesláno
Původně zaslal: dorfi

Zatím díky,stejně mi přijde že to mám jiné,zítra najdu č.motoru a pošlu ti ho,jestli bys to skusil podle toho zjistit,dnes už na to nevidim,já ty řemenice tam mám drážkové a na obr.jsou ozubené.Zatím čau.

Ten rozvodový řemen není vidět, ty píšeš pořád o drážkovém ře-

menu--to je ten,co ho vidíš jak běží po nastartování motoru...

Výměnu rozvodového řemene a kladky si nech udělat u mechanika

Odesláno

Obrazek mi nejede, ale u 1.4 vubec neni rozvodak vydet. Hned na boku moptora mas zvrchu takovej cernej kryt, drzi na 2 sroboch. Ked ho das dole, vidis rozvody :)

Odesláno

vydět-vidět u nás v české republice měkké \"i\"po \"v\"učili jsme se to ještě za československa ve škole!Tak si myslím že to zůstalo i tak u vás.

Odesláno

Poslechni ozzyho 1956 a nech to udělat v servisu. Podle tvého dotazu soudím, že s výměnou roz. řemenu velké zkušenosti nemáš. Při špatné montáži nebo přeskočení řemene za chodu dojde většinou k fatální destrukci motoru.

:bojim

[upravil dne 6/12/08 DEEP]

Odesláno

O.K. já to nechám udělat u známého,je mechanik.Já se jenom chtěl přesvědčit,jestli jsem koupil správné věci.Nechápu,že jsem ten dekl hned neviděl,to bych sem ten dotaz nepsal,tak díky za příspěvky.:mad::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...