falcon16 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Ahoj, objevil sem celkem sympatickej kousek. Aspoň co se vzhledu a popisovanýho stavu týka. Dneska sem na to byl zběžně mrknout a vypadá fakt zachovale. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6845523 Rád bych znal vaše názory. Tak prosím, sem s nima. Dík. Citovat
vendelinek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: falcon16 Ahoj, objevil sem celkem sympatickej kousek. Aspoň co se vzhledu a popisovanýho stavu týka. Dneska sem na to byl zběžně mrknout a vypadá fakt zachovale. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6845523 Rád bych znal vaše názory. Tak prosím, sem s nima. Dík. No,těžko radit takle na dálku,na obrázcích to vypadá dobře,tj, vezmi si někoho ,kdo tomu rozumí a koukněte ještě jednou a prolezte to,kdyby to ve zkutečnosti bylo jako tady,dalo by se špekulovat,a cena? myslim,že dobrá,celkově dobrý je tady vidět,že se majitel staral [upravil dne 2.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
Dundee Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Podle fotek vypadá hezky (teda až na to křídlo:blicismajlik), mám něco podobnýho, jen bez šíbru a se světlým interiérem... Jen ta cena se mi zdá, že je na horní hranici:myslim Navíc ještě asi nebude na českejch papírech, takže +5000,- Citovat
falcon16 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Na českejch papírech to je. Teda vycházím z domněnky, že když má STK tak to znamená i český papíry. Nebo to tak není? Citovat
vendelinek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 může to mít čistopis,tj ,na přihlášení,já sem to taky takle měl s našim ,jen sem dojel na STK ---250kč a bylo- evidenčka [upravil dne 2.12.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 2.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
falcon16 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Aha, takže to může být těch +5... Citovat
falcon16 Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Tak mě ještě nahlodává vedlejší diskuze na téma emisních \"euroeko\" poplatků. Koukl sem to techničáku své staré 405 a ve zmíněné sekci nemám napsaný vůbec, ale vůbec nic. Takže to znamená plná palba? Ta kráska na prodej má stejnej motor... To by znamenalo +10k a jestli to není na českejch papírech tak ještě +5k? Jak to s tím je? Vychází mi 62k. To je masakr.... To abych koupil buď teď nebo nikdy... Myslíte, že to bude za tuhle cenu po novým roce prodejný?? To bych mohl zkusit ukecat slevu, protože po novým roce by stejně musel jít dolů. A takhle to bude relativně výhodný pro oba... Čekal sem větší diskuzi na téma cena/výkon. Citovat
Maverick Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Zdar, to auto jsem dneska viděl live na Budějovický v Práglu. Praštilo mě do očí to šílený křídlo na kufru. Koukl jsem na něj jen tak zběžně a vypadalo celkem hezky. Asi bych moc neváhal a po důkladné prohlídce pokud se na něm nic nenajde bych do toho asi šel. Přikládám foto, abys viděl že nekecám (sorry za kvalitu, ale mobil není věemocnej:D) Citovat
SaBoTeR Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 mno tak pani uz je to avetko u mna drzte palceky az z neho neostane nieco podobne ako z jeho predchodcu... Citovat
Maverick Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 SaBoTeR: Kdys to auto přivezl? Já ho viděl (nebo jeho dvojče) včera večer na budějárně, tak mi přijde dost zvláští, že by existovali dvě naprosto stejný 405 Signature s tak \"originálnim\" křídlem vzadu:myslim Jinak přeji mnoho šťastných kilometrů Citovat
SaBoTeR Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Neon Kolik jsi ukecal slevu?? 2 tisice spustil.. ale i to s velkou nechutou... v pondelok som ho doviezol do SR.. videl som uz minimalne jednu 405 s takymto \"unikatnym\" kridlom... je to hroza.. pojde tam MI-ckove, len musi ist este do laku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.