Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: falcon16

Ahoj,

objevil sem celkem sympatickej kousek. Aspoň co se vzhledu a popisovanýho stavu týka. Dneska sem na to byl zběžně mrknout a vypadá fakt zachovale.

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6845523

Rád bych znal vaše názory. Tak prosím, sem s nima. ;)

Dík.

No,těžko radit takle na dálku,na obrázcích to vypadá dobře,tj, vezmi si někoho ,kdo tomu rozumí a koukněte ještě jednou a prolezte to,kdyby to ve zkutečnosti bylo jako tady,dalo by se špekulovat,a cena? myslim,že dobrá,celkově dobrý :myslim je tady vidět,že se majitel staral

[upravil dne 2.12.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Podle fotek vypadá hezky (teda až na to křídlo:blicismajlik), mám něco podobnýho, jen bez šíbru a se světlým interiérem... Jen ta cena se mi zdá, že je na horní hranici:myslim Navíc ještě asi nebude na českejch papírech, takže +5000,-

Odesláno

může to mít čistopis,tj ,na přihlášení,já sem to taky takle měl s našim ,jen sem dojel na STK ---250kč a bylo- evidenčka

Odesláno

Tak mě ještě nahlodává vedlejší diskuze na téma emisních \"euroeko\" poplatků.

Koukl sem to techničáku své staré 405 a ve zmíněné sekci nemám napsaný vůbec, ale vůbec nic. :(

Takže to znamená plná palba?

Ta kráska na prodej má stejnej motor...

To by znamenalo +10k a jestli to není na českejch papírech tak ještě +5k? Jak to s tím je?

Vychází mi 62k. :o To je masakr....

To abych koupil buď teď nebo nikdy...

Myslíte, že to bude za tuhle cenu po novým roce prodejný?? To bych mohl zkusit ukecat slevu, protože po novým roce by stejně musel jít dolů. A takhle to bude relativně výhodný pro oba... :myslim

Čekal sem větší diskuzi na téma cena/výkon. ;)

Odesláno

Zdar, to auto jsem dneska viděl live na Budějovický v Práglu. Praštilo mě do očí to šílený křídlo na kufru. Koukl jsem na něj jen tak zběžně a vypadalo celkem hezky. Asi bych moc neváhal a po důkladné prohlídce pokud se na něm nic nenajde bych do toho asi šel. Přikládám foto, abys viděl že nekecám (sorry za kvalitu, ale mobil není věemocnej:D)

post-0-14109603593035_thumb.jpg

Odesláno

SaBoTeR: Kdys to auto přivezl? Já ho viděl (nebo jeho dvojče) včera večer na budějárně, tak mi přijde dost zvláští, že by existovali dvě naprosto stejný 405 Signature s tak \"originálnim\" křídlem vzadu:myslim

Jinak přeji mnoho šťastných kilometrů:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Kolik jsi ukecal slevu??

2 tisice spustil.. ale i to s velkou nechutou... v pondelok som ho doviezol do SR.. videl som uz minimalne jednu 405 s takymto \"unikatnym\" kridlom... je to hroza.. pojde tam MI-ckove, len musi ist este do laku..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...