Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bohuzel se diky temhle par deb.lum co lezou do zakazanejch zon (v tomhle pripade tam byla i 8mi leta holcina - jejimu doprovodu bych sprerazel ruce i nohy) se byrokratum dava do ruky moznost, aby zase vymysleli nakou novou vyhlasku ci narizeni a my co chcem byt svobodni a odpovedni za sebe budeme mit opet zivot tezsi:grr

Odesláno

nikdo tu snad netvrdi ze si organizatori za to neponesou \"svou odpovednost\".. bohuzel je to tak u nas nastaveny a i pres veskere zakazi ty lidi tam proste klidne vlezou, tomu verte.. Stejne jako u nas na klubu jsou i zavody rallye prevazne organizovani lidmi kteri proste maji radi auta, motorsport a proto jsem zasadne proti nejakemu ukrizovani za podobnou nestastnou udalost.. Je mi tech lidi moc lito ale nemeli tam co delat!!

Odesláno

Béďa: já si myslím, že je to jen na organizátorech zda tam ty lidi budou mít nebo ne. U nás se jezdí 2x ročně závody do vrchu a organizace nemá chyb. cca 20% trati je dlouhá rovinka po hlavní silnici, kde jsou po stranách rodinné domy. Jsou tam již zmiňované igelitové pásy, ale cca každých 20 metrů na obou stranách stojí někdo z organizátorů. Pak je levotočivá zatáčka, která dost vynáší. Tam je až pod les - řekněmě plocha 100x200 m - zcela zamezen přístup. Pokud někde neuposlechne...je zde na místě Policie a spolupráce je víc než výborná (byl jsem svědkem, kdy se přišlo podívat asi 5 podnapilých osob, jež nerespektovali nařízení pořadatelů - ani ne 2 minuty a byli vyprovoděni policíí). Zbytek trasy je v lese. Spousta míst, kde se mohou vyskytovat neukáznění diváci. Opět - co 50 metrů je stanoviště pořadatele, ten kontroluje bezpečnosti. A to nemluvím o divácky zajímavých místech, kde je vždy přítomno minimálně 5 lidí.

Takže abych to shrnul. Především to záleží na pořadateli. Také je to člověk, vím, ale pokud něco organizuje, je zodpovědný za celý průběh závodu a měl by to mít pod kontrolou. A proč? No právě kvůli těm, kteří se postaví vždy tam, kde nemají.

Odesláno

Tak už neřešte, kdo za to může a kdo ne, stejně nic nevyřešíte. Svůj podíl viny na tom nesou obě strany. Smutný je, že někteří už nebudou mít příležitost vzít si z toho ponaučení :roll

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tak to dneska nezačalo vůbec dobře :(

http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10065

abych se uprimne priznal, cekal jsem kolik lidi zase pri tehle prazske rally zarve, bohuzel nezklamali a opet se nechali prejet :bojim je to kazdej rok pri tyhle akci uplne stejny, vzdycky vleti auto do divaku, nechapu proc si ti lidi stoupnou do mozne a vcelku lehce predvidatelne trajektorie pripadneho havarujiciho vozu :roll:bojim a jeste s sebou vezmou male deti, nechapu :bojim

Odesláno

vono to je docela těžký uhlídat takovej kotel neposlušnejch diváků... sám vim jak vždycky na bohemce když odjedou všichni pořadatelský auta, jak lidi vlezou na ty nebezpečný místa a ještě se divěj když je odtamtud někdo vyhání co si to dovoluje když oni si vybrali takhle hezký místo...

všechy hezký místa jsou nebezpečný a ty bezpečný zas nejsou tak zajímavý... nějaký riziko tady vždycky bude, není to stadion obehnanej mantinelama... a přes betonovou zeď by nikdo neviděl

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tak už neřešte, kdo za to může a kdo ne, stejně nic nevyřešíte. Svůj podíl viny na tom nesou obě strany. Smutný je, že někteří už nebudou mít příležitost vzít si z toho ponaučení :roll

snad si z toho vezme ponaučení co nejvíc ostatních lidí až si budou vybírat místo odkud je nejhezčí výhled...

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

snad si z toho vezme ponaučení co nejvíc ostatních lidí...

Kéž by to tak bylo. Ale jak už tu padlo, poslední dobou těch průserů bylo až dost a je tu zase další.

S tím že bezpečný místa nejsou atraktivní bych polemizoval. Myslím že sem stál na zajímavým místě, odkud byl vidět velkej kus trati, krásnej průjezd těžkým esíčkem, zkrátka pohoda. A k tomu bez starostí, že bych musel někam uskakovat. Akorát to chce přijít zavčasu a takový místo najít...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...