bukyy Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 zdravim, mam 406 2.0 HDI 80 kW 1998 sedan a obcas se mi stane ze auto jakoby ztrazti vykon, pripada mi to jako kdyby snad neseplo turbo, stane se to ale treba i kdyz jedu na dalnici a mam zarazenou petku a jedu konstantni rychlosti a kdyz seslapnu pedal k podlaze tak auto nezrychluje. Kdyz podradim nebo kdyz zmacknu spojku a proslapnu plyn a pustim spojku tak to zase tahne. Stalo se mi to uz jednou i na 4ku a jednou uz i na 3 ku ve meste. Na tu petku to pak vubec nezrychluje jen drzi rychlost, na tu trojku to zrychluje ale malo, schvalne sem to nechal jestli se chytne a na hranici 3000 otacek se vykon chytnul a rozjelo se to. nevi nekdo cim to muze byt? Diky za rady Citovat
martin406hdi Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 skus EGR. mne to robilo podobne ale v rozmedzi otacok 2000-2600. vyradil som EGR a odvtedy ziadny problem... kedy pridam vtedy ide.. Citovat
bukyy Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 takovou tu tlustou hadicku co vede od egru k tomu druhymu ventilu nebo co to je co je pridelane na motoru jsem zkousel odpojit a dela to porad...je potreba jeste nejaka hadicka vypojit pro vyrazeni egru? co takhle vaha vzduchu? mohla by to delat ona? Dnes jsem si ji nechal objednat na zkousku, pokud to bude delat dal tak ji menit nebudu a vrati se. Navic mi pripadne jako by to melo i tak nizsi vykon...jede to pomalu jak 66ka nejak 80ka [upravil dne 9/12/08 bukyy] Citovat
El-Chio Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 90Koni to je a ked to mas v dobrom stave ide to dobre A to turbo spina? Bol si s tym na diagnostike? Asi by som pred tym ako nieco budes skusat zbehol na diadnostiku..... Citovat
zzipCZ Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: El-Chio 90Koni to je a ked to mas v dobrom stave ide to dobre A to turbo spina? Bol si s tym na diagnostike? Asi by som pred tym ako nieco budes skusat zbehol na diadnostiku..... turbo nespíná a nikdy spínat nebude to jede pořád na plno teda podle otáček motoru a pokud je v pořádku ale někdo tu něco podobnýho řešil a byl problém v plynu:myslim [upravil dne 9/12/08 zzipCZ] Citovat
dracik Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 cauko. ja mam podobny problem ma partnerovi 2.0HDI, 66kW len odlisny v tom ze mne nezapina vobec. ked presiahnem 2000otacky tak rychlost nestupa. mal som vypadnutu hadicku od ventilu co je za uzaverom kde sa nalieva olej (neviem ako sa to vola), ale aj tak nic. zeby vaha vzduchu? kde je? ako to vyzera? moc krat diky Citovat
bukyy Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 dracik: tezko z hlavy taky jsem z toho blbej cim to muze byt...tak jeste chvilku pockej a ja jak budu mit novou vahu vzduchu tak ti napisu jestli to bylo tim nebo ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.