Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak uz sme to vyriesili, zapojene to je ako ma byt, akurat potrebujem daky spinac , dva kable sme nechali vysiet z modulu co idu, tie ked sa spoja, ide video aj za jazdy, a ked ich rozpojim, ide navigacny , takze tlacitko to vyriesi, a bude to ok,

chcel by som tlacitko co su dole v palubovke, tam kde je esp, atd, na tlacitko alarm vypnutie zapnutie hned vedla tlacitka central zamykanie zvnutra , akurat neviem este ako su tie tlacitka robene, ked si objednam take. Vraj sa da len cely ten blok za 790sk --- to jest 3 tlacitka v kope, ale toto asi este nikdo nekukal tu ?

Odesláno

pockaj, to su ceny, za jedno tlacitko?? preco tri krat tam mas sumu ?? Ja som myslel aspon tak mi povedali ze 790 sk blok troch tlacidiel, a ide mi o to, ci tam pojde rovnaka kabelaz , ako ked je od vyroby iba jedno tlacitko, teda ci tam pripojim aj ten moj modul , dva kable

toto je tak ako to budem mat ja

Odesláno

jj, cena celeho bloku , lebo som to mal rozobrate, a inak sa to ani dat neda, iba cely kus objednat

[upravil dne 30.12.2008 denoo]

post-0-14109603869999_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...