Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím ... updatol som si soft TR3 v6.51 na v6.63 , je možné aby mi pri naštartovaní auta preblikol displej najskôr na oranžovo(hnedo) asi na pol sekundy a potom sa nastavil na predvolenú modrú? máte stým niekto skúsenosti?..niesom si istý ale mám taký pocit že pred updatom mi to nerobilo...

Odesláno

ne nepíše... len to proste preblikne .... ale keď dám kluč do auta bez toho aby som naštartoval tak to neurobí... keď naštartujem vtedy to urobí....

Odesláno

no po skusenostiah druhych, co doplatili na rt3 update , a padlo to , tak uz asi viac krat nebudem updatovat, prvy pokus bol v pohode, ale neviem, ci to stoji zato to updatovat a pak prist o dobrych 70 000sk

Odesláno

to ano to som sa aj ja dočítal ale až po update...sakra....dúfam že som tomu neublížil....ale nepíše mi nijaký kolabs softwéru tak dúfam že nie...

Odesláno

nevieš kto by mi pomohol z históriou VIN skúšal som vo fore ale nikto mi neodpisuje... nemám servisnú knižku auto mám cca dva týždne a neviem čo na ňom bolo robené či bol menený filter FAB...neviem proste nič...a zaujímalo by ma to..dík....

Odesláno

zavolat do peugeot , brniansku ulicu Bratislava , respektive im sa pise a oni ti na druhy den zavolaju sami, napis im otazku a svoje tel cislo , to najdes na Peugeot.sk , a ikona kontaktujte nas, tam to vypln, (nezabudni svoje tel cislo tam zadat, a potom ti zavolaju, apovie ti vsetko co vie , ale fap asi vediet nebude , to tazko, mne akurat zistila ze bol meneny EGR ventil, a turbo nove.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takze dnes uz mam doma od dietz modul na odblokovanie obrazu v peugeot 407 , aj s kabelazou , cize staci len dat dole radio, a potom displey a zapojit to tam, dufam ze sa mi to radio podari dat dole, zapojenie uz je malina. Zitra sa mi to snad podari , tak dam vediet , ze uz jazdim a kukam :)

Odesláno
Původně zaslal: laioner

zdravím ... updatol som si soft TR3 v6.51 na v6.63 , je možné aby mi pri naštartovaní auta preblikol displej najskôr na oranžovo(hnedo) asi na pol sekundy a potom sa nastavil na predvolenú modrú? máte stým niekto skúsenosti?..niesom si istý ale mám taký pocit že pred updatom mi to nerobilo...

Mažná máš nastavenou barvu oranžovo(hnědo) ale jak nastartuješ tak se ti rozsvítí světla a máš tam noční barvu .... tu modrou :myslim

Odesláno

no sak u dobry obchod.sk alebo aj Dobry obchod . cz , tam su. Stoji to dako 4700kc , + kabelaz dakych 1000kc k tomu, dost drahe, ale sak co, spravili mi na vianoce radost :) (ak si zivnostnik platca DPH, mam to samozrejme cena bez DPH)

Odesláno

No, tak namontovane, ale je tu jeden mensi problem, mam to aj s original kabelazou, ale nejde navigacny system, teda ide, ale ukaze vam raz za minutu vasu poziciu, takze nic moc, tak teraz neviem, ale zajtra tam budem volat, ak to je takto, ze vlastne by si date tento modul , a tym padom nejde navigacia, to je dost velky rozdiel, ale napisane to tam v podstatne neni , ze to tak je, tak uvidime zajtra, inak, to je potom, pekny oje...., ak to tak je,

Odesláno

Ta kostka odfiltruje ze sítě do RT3 signál rychlosti, předpokládal jsem ,že jak pro blokaci videa tak i pro Navi. Jen jsem si myslel, že to začne tahat info o rychlosti jen v tunelu, ne pořád, že si vystačí ze satelity.

V tom případě je to pěkně na pr..

Odesláno

No to mi hovor, tiez som nevedel ze navigacny vobec nepojde , a ked chcem pustit navigacny teraz, tak vlastne dole radio , vytiahnut kabel, a naspat, a zakazdym toto robit? Kua sak to tak nemozu robit, aby ti odfajcili navigacny. Sak sa tam idem na to pytat este, ale momentalne sa mi to akosi nelubi, aj ked funkciu to splna. Ja som navigacny v aute pouzil vlastne len raz , a v podstate ho nepouzivam, skor to video je aktualnejsie, ale zas na druhu stranu, ked je nieco v aute co ma fungovat, nech to aj funguje. Ozaj vytiahli sme kabel zo spolujazdcovej strany , tam uz nepipa ze nema pas spolujazdec :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...