chotemicak Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Ahoj odborníci. Mám takový dotaz. Známý uvařil svého citrona ZX 1.9Diesel r. v. 1992 a to takovým způsobem, že se to kouslo a ani po vychladnutí se to už ani nehlo. :oTudíž výměna motoru. Já mám doma motor z P 205 1.8 D r.v. 1986 :rokera nechal bych mu ho, ale nevím jestli to bude pasovat. Myslíte že by se to tam dalo nacpat? Řekl bych že držáky na kastli by pasovat mohly ale nevím jak to pásne na převodovku. Dík za odpovědi. Citovat
dýzl Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Je to tu už několikrát popsáno.Jsou záměnné i s převodovkou.Pokud mu prodáš nebo dáš (pro zjednodušení) i převodovku,tak snad se možná bude muset upravit sání or hadice chlazení atd. Citovat
chotemicak Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Nechám mu to i s převodovkou jen nevím jak má ZX řazenou zpátečku. U toho mýho to je přes prstýnek na páce řazený jako 1. Citovat
oddie Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 1. převodovku ať si nechá svoji, jinak nebude mít pojistku pro to řazení 1 / R 2. pokud má motor D9B, budeš mu muset dát i komplet sání a hadici k filtru. Pokud má DJZ, tak sedí původní. 3. pokud bude chtít zachovat vývěvu na vačce, musí si přehodit vačku, vyndat z hlavy gufero a ucpávku olejového kanálu. Citovat
chotemicak Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Jasně s tou převodovkou si ti myslím taky že je jednodušší nechat tu origo. Tak já mu to vyřídím a už bude na něm jestli se do toho pustí. Moc děkuji za rady :super:potlesk:potlesk:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.