PnR Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Zdravim mam taky problemik, dnes mi vzdy ked som aj ked len trochu bocil dolava zacalo nieco klepat vzadu vpravo.. ked nastupil spolujazdec nebolo to uz pocut.. no hned ako vystupil to zacalo klepat zasa. viete o co ide? mam sa bat? Citovat
PnR Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 ozaj pomoze hocico.. tusi niekto co to moze byt? Citovat
kyzektom Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 To je snad jasny kdyz mas P-306 a jde to ze zadu. Muze to byt silentblock zadni napravy nebo tlumic ale s nejvetsi pravdepodobnosti jsou to ramena zadni napravy. Uz se to tu resilo mockrat pouzij hledani. tom Citovat
mocheek Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Lozisko ramene spis vrze nez boucha. Krome silentbloku muze bouchat i rezerva nebo vyfuk o napravnici Citovat
P607Olda Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Taky něco ve dveřích, nebo v zadních dveřích kufru - měli jsme takový případ. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Ja by som to tiez skorej tipoval napriklad na tlmic nebo neco podobne. Mam zato, ze nastupenie alebo vystupenie spolujazdca nema vplyv na buchanie v zadnych nebo 5 dverach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.