Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Pokud tam je snímání natočení volantu tak máš problém. Pokaždé je lepší po geometrii navštívit diagnostiku, aby ti volant nastavili na nulu. Citovat
janou Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Z vlastnej skúsenosti z 406 viem že pootočením volantu jemnú korekciu natočenia volantu NESPRAVÍŠ.Určite nastavovali rovnosť len na jednej strane ,aby boli kesá v rovine (môj názor)Zuby na tisíc hrane sú dosť veľké.Keď vydelí š 360˚ poctom zubov zistíš o koľko stupňov sa pootočí volant ak ho posunieš len o jeden zub. Myslím že ich nie je 100. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Asi bych dojel na diagnostiku a nechal zkalibrovat snímač polohy volantu kvůli ESP. [upravil dne 2.12.2008 HonzaZ] Citovat
Guest PP205 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 HA HA Esp a pootocit volant Vy ste srandove, vzyt to nejde ... :bojim:bojim Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Jestli myslíš pootočit volant vůči snímači polohy volantu, tak to samozřejmě nejde. Nejjednodušší pro Přemu by bylo, aby mu geometrii udělali pořádně a ne jen na jedné straně řídící tyče. Citovat
Guest PP205 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: HonzaZ Jestli myslíš pootočit volant vůči snímači polohy volantu, tak to samozřejmě nejde. Nejjednodušší pro Přemu by bylo, aby mu geometrii udělali pořádně a ne jen na jedné straně řídící tyče. jj S esp maj na volantovce zarez, tudis tam de jen na jednu polohu :-) Citovat
Black Joe Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Samozřejmě se volant nenastavuje fyzicky tím ,že se posune třeba o zub ,ale kalibruje se tím, že se nastaví jeho nultá poloha. Geometrie a přesazování volantu se může dělat u starších vozů, které nemají snímání . Vždy je tuto operaci lepší dělat přímo u Peugeota je to potom se zárukou a bez následných problémů. Citovat
mochno Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 mno takze ten kryt se spatky jenom nacvakava..co kdyz me to nacvakavani nefunguje..da se to nejak separatne dokokupit>? diiky.. (vidite kam az jsem se dostal at neotviram novej topic) Citovat
mochno Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 a co kdyz mi nefunguje to zacvakavani krytu nad airbagema ? porad je jakoby vyskocene a pak mi spina klaxon..ten jsem uz vypojil.. Citovat
isifa Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Zkoušel už někdo sundat ty lakované prvky na volantu 407. Chtěl bych je nalakovat na černo, ale bojím se, že když je budu loupat z volantu šroubovákem tak je poničím. Dík za odpovědi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.