Petra XSI Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: urdemala moc hezký! nenamaloval bys mi taky barák? a abys to trefil tak nějaká zelená na okapy mi tu ještě zbyla.. Že by citace z filmu Vesničko má středisková Citovat
renm Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 Blizzard: vybráno...něco zkusím...tmavé auto jsem ještě nedělal, tak uvidíme:D Citovat
Blizzard Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: renm Blizzard: vybráno...něco zkusím...tmavé auto jsem ještě nedělal, tak uvidíme:D klidně udělej světlejší . ona ta perleť dokáže udělat strašně velkou velkou škálu světlá/tmavá. Strašně záleží při focení na nasvícení. Děkuju Citovat
dzana.m Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 taky zasílám fotečku kdybys mel náladu ho namalovat Citovat
renm Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 tak barvu jsem netrefil ale jelikož to budu ještě dodělávat a opravovat, tak se to pokusím nějak vylepšit a přiblížit:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 renm: na to že to byla taková \"rychlovka\" je to dost povedený. By mě zajímalo jak by ta kára vypadala kdyby si na tom dělal dýl. Citovat
renm Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy renm: na to že to byla taková \"rychlovka\" je to dost povedený. By mě zajímalo jak by ta kára vypadala kdyby si na tom dělal dýl. no tak práce na tom ještě je, není to úplně dodělaný, takže uvidíme jak to dopadne...třeba to poletí celé do koše a začnu znova, i to se stává Citovat
Blizzard Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 nééé do koše néé je to fakt povedený si to vytisknu a dam na stěnu.. EDIT: kdybys byl tak hodnej a hodil mi to v plným rozlišení na email. (sz). Díky [upravil dne 27.11.2008 Blizzard] Citovat
renm Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Blizzard nééé do koše néé je to fakt povedený si to vytisknu a dam na stěnu.. ti to pak klidně pošlu v originále;) Citovat
Béďa Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 hezka prace.. kdyby ses \"nudil\" tak bych taky bral mit namalovany moje auti.. Pokud se ti bude chtit tak mi posli sz a domluvime to Citovat
MirasCC Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 renm: Jen ze zvědavosti - jak velký je originál? Citovat
renm Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: MirasCC renm: Jen ze zvědavosti - jak velký je originál? jen A4, ale není problém udělat větší Původně zaslal: Béďa hezka prace.. kdyby ses \"nudil\" tak bych taky bral mit namalovany moje auti.. Pokud se ti bude chtit tak mi posli sz a domluvime to hoď sem fotku a zkusím, červené auta já rád [upravil dne 27/11/08 renm] Citovat
MirasCC Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: renm hoď sem fotku a zkusím, červené auta já rád To rád čtu A Béďa nemá červený, Béďa má vínový. Červený mám já! Obcí Hranice je v republice vícero a jako naschvál přesně v opačných koutech republiky. Prozradíš, která z nich je ta správná, kde bys byl případně k nalezení? Citovat
renm Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 ano ano, jsem přesně na druhé straně republiky - morava - Olomoucký kraj - okres Přerov:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Tahle je taková v nic moc kvalitě, doma ji mám v plný, kdyžtak ji sem dám pak:) Kdyby se Ti do toho chtělo Citovat
jarajarda Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Pata Motorky umis taky? Myslím že to není o autech, ale o talentu, kterej RENM rozhodně má.. Citovat
Béďa Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: renm Původně zaslal: Béďa hezka prace.. kdyby ses \"nudil\" tak bych taky bral mit namalovany moje auti.. Pokud se ti bude chtit tak mi posli sz a domluvime to hoď sem fotku a zkusím, červené auta já rád tak sem hazim tu fotku, predem dik.. ps: toho auta v pozadi si nevsimej.. Citovat
OK406 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Moc krásné:potlesk. A co moje 406 (ale bez zadní antény=mobil)? A bylo by možno tam přimalovat z boku ještě pejska? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.