Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já mám pežota z roku 1999 a baterie je pořád originál jak jí tam v 99 namontovaliu ve fabrice tak tam je pořád. auto dávám sioce občas do garáže ale ted bylo párkrát venku na mraze a baterie pořád dobrá.

• O 1 rok později...
Odesláno

Dnes mi odišla baterka, ešte pôvodná. Síce sa to stalo zrazu, ikonka mi ani neblikala, len točila a riadiaca j. sa išla zblázniť: pípala a stierače sa rozbehli....ale dalo sa čakať, vydržala skoro 7 rokov. Bola to Varta L2 400/640A (EN). Chcem sa opýtať, či môžem ísť do kúpy Varty Silver Dynamic 12V 63Ah 610A ???? Alebo radšej batériu so štartovacím prúdom 640A? Poraďte please, vďaka.

Odesláno

Veď ano, ale aj 63Ah, mám 206 SW 2.0 HDI

...podľa rozmerov je to isté. Ale ja sa pýtam, či sa nemám obzerať po väčšej (samozrejme s ohľadom na rozmery)

Motor je 2liter nebola by lepšia batéria s väčším štartovacím prúdom, keď na pôvodnej udáva 400/640A.... ?

[upravil dne 1/2/11 17:26 faki]

Návštěvník
Odesláno

Vždycky je lepší silnější baterka, já bych jí tam klidně dal no.

Odesláno

faki : takú VARTU ako si pozeral ty tak takú mám ja na 1.6 16v benzín a je to celkom silná batéria, môžem ju doporučiť, no ak ty tam vleze väčšia tak daj takú potom, ale sa my tdá že 206-ky majú rovnaké držiaky na baterky nie ??? Do mojej vošla max 242mm na dĺžku...:D

[upravil dne 1/2/11 17:37 lacek206]

Odesláno
Ja by som bral VARTU :D je to predsa špička medzi batériami...inak ten prvý odkaz...tak takú mám a som spokojný :)

Ďakujem, toto som chcel počuť/čítať :super

Ano, je to asi rovnaká dľžka, mne tam vojde max.255mm, dnes som si meral ten kastlík...ale to už je nadoraz

[upravil dne 1/2/11 17:51 faki]

Odesláno

Ako Energizer vyrába perfektné tužkové baterky ;) keď má také aj autobaterky tak neni o čom :D ale ešťe som o nich nepočul nič a ani neviem či ich niekto má :bojim čiže nemám s nou žiadne skúsenosťi ani od iných...ale určiťe nie je zlá, určiťe lepšia ako Akuma...ešťe by som porozmýšlal aj nad Banner-kou :myslim majú celkom dobré recenzie...

Odesláno

Tužkové baterky majú perfektné, to hej. A ohľadne zn. Banner, nevyrábajú 63Ah 610A a tie vyššie rady majú už väčšie rozmery a nezmestia sa mi, takže Banner nie.

Teraz mám dilemu, či Vartu Silver Dynamic za 106€ alebo Energizer Premium za 80€...? Obe sú 63Ah/610A, 242x175x190mm. :myslim

Odesláno
... mám dilemu, či Vartu Silver Dynamic za 106€ alebo Energizer Premium za 80€...? Obe sú 63Ah/610A, 242x175x190mm. ...

Už si počul že by niekto mal autobatériu Energizer? Asi nie. To znamená že buď je to novinka alebo šmejd. To že výrobca so zhodným menom robí kvalitné tužkové batérie je irelevantné. Toto môže byť kľudne čínska napodobenina s polovičnými parametrami voči deklarovaným. Varta je overená kvalita.

... a máš po dileme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...