Cappry Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Muze mi nekdo pomoc, s montazi parkovacich cidel? Kde umistit čidla na 406-ce v zadnim narazdniku? Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 pomoc není problém odkud jsi?? sedan či break ?? Citovat
Cappry Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 pomoc není problém odkud jsi?? sedan či break ?? Sedan. Ostrava. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 tak to mám nějak mimo a daleko:nevim Citovat
Cappry Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Ma nekdo namontovany parkovaci asisten na 406 sedan. S:auttacily by mi rozmery a vyska cidel. Citovat
Cappry Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 tak to mám nějak mimo a daleko:nevim Kousel ...co bys kamenem hodil a zbytek dosel.....nebo dojel:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Tady je sedan, tady kombi a tady ještě něco. Snad najdeš alespoň něco co potřebuješ. Citovat
Cappry Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Tady je sedan, tady kombi a tady ještě něco. Snad najdeš alespoň něco co potřebuješ. Kouknu na to. A diky Ti Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 http://www.coupe406.com/FAQ/radar_de_recul_ultrasons.pdf Citovat
Cappry Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 a co z cupé?? Problem je sedan ma pod listou SPZ a pod ni se uz naraznik moc zaobluje. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 nezkoumal jsem jen dle co a jak rozměrově já to dělal podle sebe zprvu do lišty na zadní dveře ale pak dal do nárazníku/break/ není to nijak náročné [upravil dne 25/11/08 honza406] Citovat
Tornado Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Mam sedan stary model a cidla jsem daval do cerne listy na narazniku. Delal jsme to podle jednoho clena tady na foru (viz foto, ktereho nejsem autor!). Citovat
Ferry Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Tornado Mam sedan stary model a cidla jsem daval do cerne listy na narazniku. Delal jsme to podle jednoho clena tady na foru (viz foto, ktereho nejsem autor!). Citovat
Ferry Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Tornado Mam sedan stary model a cidla jsem daval do cerne listy na narazniku. Delal jsme to podle jednoho clena tady na foru (viz foto, ktereho nejsem autor!). a vrtal jsi to primo do narazniku na aute, nebo jsi ho kvuli tomu sundaval ? jak pak slo protahnout kabely od cidel, nevadi tam nejaka plastova vyztuha narazniku pod nim ? montoval jsem kamosovi cidla na citroenu C5, tam to bylo v pohode a chystam se dat si je na svoji 406 Citovat
Tornado Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Ferry: Naraznik jsem sundaval. Po vyvrtani dir bylo potreba vyrezat diry i do vyztuhy (polystyren), aby nevytlacovala cidlo ven. Cidla jsem nijak nelepil. Draty jsem tahal dirama co jsem si udelal v te vyztuze. Jde to trochu videt na fotce (draty jsou stahnuty zlutou paskou), bohuzel jsem mel po ruce jen mobil a fotka se rozmazala. Jinak mam na aute i tazny, tak to muselo jit taky dolu... [upravil dne 26.11.2008 Tornado] Citovat
Burisek Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Tornado Mam sedan stary model a cidla jsem daval do cerne listy na narazniku. Delal jsme to podle jednoho clena tady na foru (viz foto, ktereho nejsem autor!). hezký je se koukat na fotku mého auta.... udělali jste mi radost,díky není problém,a nárazník jsem nesundával,jen jsme provrtali potřebným průměrem díry na senzory a obalili pro jistotu ještě z boku papírovou lepící jednostrannou páskou a fungujou jako fík !! Fakt super věcička,můžu jen doporučit ! Citovat
Tornado Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Burisek: jo tak uz vim od koho tu fotku mam. Jsem si nemohl vzpomenout. Tenkrat jsme si ji ulozil, ze to budu podle ni delat. Ja ten naraznik sundaval i z duvodu utesneni gumove pruchodky, kde vedou kabely od osvetleni SPZ. Mel jsem ji prasklou a tekla mi tama voda do auta. Citovat
Burisek Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Tornado Mam sedan stary model a cidla jsem daval do cerne listy na narazniku. Delal jsme to podle jednoho clena tady na foru (viz foto, ktereho nejsem autor!). a vrtal jsi to primo do narazniku na aute, nebo jsi ho kvuli tomu sundaval ? jak pak slo protahnout kabely od cidel, nevadi tam nejaka plastova vyztuha narazniku pod nim ? montoval jsem kamosovi cidla na citroenu C5, tam to bylo v pohode a chystam se dat si je na svoji 406 Ahoj Ferry jde to úplně v pohodě,neměl jsem s tím žádnej problém ! A nárazník jsme nesundávali,akorát jak jsem psal tady viz výše,ještě jsme to pro jistotu oblepili jednostranou lepící páskou jo a pokud tam máš tažné,tak stačí jen dva senzory na kraje,ty uprostřed mi na displeji nic neukazují ale jsou zapojené. Pokud by jsi byl tady na vysočině,tak se můžeme zase domluvit a můžeš to zkouknout svím znaleckým okem ! A přívod na eletriku jsme natáhli ze světel zpátečky,aby to bylo jednodužší... Citovat
invalida Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Předpokládám,že by to mohlo fugovat stejně i na 306 sedan,nebo se snad mýlím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.