leny Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Dobry den, mam problem s vyhřívaním 5 dveřich na 306-v relatku cvakne, kontrolka na přistrojove desce nesvítí , vyhřívaní oken nefunguje. kontroloval jsem kabely k zadnímu oknu bez zavad,pojistku a kontakty v relatku jsem nastřikal. nevyte někdo kde by mohl byt problem?? Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 třeba je přerušen kabel mezi kastlí a dveřmi jako u mé dcery dej si auto do podpisu at víme kde hledat pak ve schématu jen jsem koukl do schéma pokud nesvítí kontrolka tak nehledej vadu vzadu ale zkus vyměnit to relé.od relé jde i na kontrolku ,nebo pak je špatný spínač vyhřívání zadního okna [upravil dne 25/11/08 honza406] Citovat
Welis Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 mě dělá to samé u 106 relátko cvaká a nikde nic.. kable sou OK a pokud a že by se přerušily všechny ty dráhy najdnout mi přjde jako nepravděpodobný navíc na kontakty skla jden jen asi 0,5V takže sklo by mělo být OK Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 relátko může cvakat ,ale nemusí spínat Citovat
*jose_106* Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Já jsem si na jedné straně zcela urval přívodní kabel na zadní sklo báglem a kontrolka normálně svítila, relátko cvakalo, takže bych asi tu závadu hledal vepředu (pojistka?,...) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.