Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec borci.Mám problé na zadním bubnu mi praskla pružinka co drží pakny a vylomila pul zubu na tom ozubeným kole a proto mi tedˇpří dobržďování zapne ABS.Potřebuju vědět jestli se dá to ozubený kolo sehnat samostatně a kde se dá koupit,nebo budu muset mněnit celý náboj? u WV se mnění jen to zubatý kolo.doufám že je to podobný

Odesláno

Meni se cely naboj:( ja mam to same na prave predni poloose resp. cele to oubene kolo odpadlo - urezlo a tudiz neni co snimat tz. pocitac pise ABS Fault:( Musim vymenit kloub jedina moznost.

Odesláno
Původně zaslal: GUT

Zdarec borci.Mám problé na zadním bubnu mi praskla pružinka co drží pakny a vylomila pul zubu na tom ozubeným kole a proto mi tedˇpří dobržďování zapne ABS.Potřebuju vědět jestli se dá to ozubený kolo sehnat samostatně a kde se dá koupit,nebo budu muset mněnit celý náboj? u WV se mnění jen to zubatý kolo.doufám že je to podobný

nemaš foto,nedá sa to opraviť dvojzložkovým lepidlom na kov,potom obrusiť...???

Odesláno

skoušel jsem to naletovat klempířským cínem a to nedrží možná že ten dvousžkáč by bržel.No kdyby to ozubené kolo bylo jen nasazené tak by šlo sundat ze stareho náboje

Odesláno

Pokud pásek drží tak zkus ten zub domodelovat. Ještě je možné zkusit najít něco na vrakovišti, ale mně se to nepovedlo a navíc taky neví co by si za to řekli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...