GUT Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Zdarec borci.Mám problé na zadním bubnu mi praskla pružinka co drží pakny a vylomila pul zubu na tom ozubeným kole a proto mi tedˇpří dobržďování zapne ABS.Potřebuju vědět jestli se dá to ozubený kolo sehnat samostatně a kde se dá koupit,nebo budu muset mněnit celý náboj? u WV se mnění jen to zubatý kolo.doufám že je to podobný Citovat
Tomáš Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Meni se cely naboj:( ja mam to same na prave predni poloose resp. cele to oubene kolo odpadlo - urezlo a tudiz neni co snimat tz. pocitac pise ABS Fault:( Musim vymenit kloub jedina moznost. Citovat
MrVain Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: GUT Zdarec borci.Mám problé na zadním bubnu mi praskla pružinka co drží pakny a vylomila pul zubu na tom ozubeným kole a proto mi tedˇpří dobržďování zapne ABS.Potřebuju vědět jestli se dá to ozubený kolo sehnat samostatně a kde se dá koupit,nebo budu muset mněnit celý náboj? u WV se mnění jen to zubatý kolo.doufám že je to podobný nemaš foto,nedá sa to opraviť dvojzložkovým lepidlom na kov,potom obrusiť...??? Citovat
GUT Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 skoušel jsem to naletovat klempířským cínem a to nedrží možná že ten dvousžkáč by bržel.No kdyby to ozubené kolo bylo jen nasazené tak by šlo sundat ze stareho náboje Citovat
MrVain Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Ja použivam na podobne lepenie NOVA TITAN STICK http://www.inovation.sk/lepidla.html#detail ale v BAUMAXE najdeš lacnejšie dvojzložkove lepidla vo forme plasteliny:super Citovat
Leo Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Pokud pásek drží tak zkus ten zub domodelovat. Ještě je možné zkusit najít něco na vrakovišti, ale mně se to nepovedlo a navíc taky neví co by si za to řekli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.