Dave_k Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kveton no nevim, fakt to pálí a sedět se na tom nedá! Si tam vždycky poposedávám až to nakonec vypnu. Ještě mě napadlo, jestli tam nemam zlomenej drát na výhřev a hřeje jen jeden a moc. Jak už tady někdo psal, výhřev by měl bejt propojenej s klimou a podle toho topit. Tak bude asi zrada někde tam nebo máš nastavenou klimu na velkou teplotu. Citovat
kupák Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Nevím jak je to zapojené, ale pokud kvetoňovi nehřeje třeba opěradlo, je možné, že o to víc pak hřeje sedák? Citovat
Y2K Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Nevím jak je to zapojené, ale pokud kvetoňovi nehřeje třeba opěradlo, je možné, že o to víc pak hřeje sedák? No ved to...to by chcelo dakoho kto vie co a ako... Inak neviem ci sa to da zistit z toho obrazka ale tam je popisane ako je to zapojene... No a ja mam tiez rozdiel medzi operadlom a sedadlom.... Citovat
ChodeC Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 hech, ono hreje i operadlo? Vyhrivani nepouzivam, ale zkousel jsem ho a hral me akorat zadek (aspon se mi zda) a po testu jsem to vypl... Zitra hned rano zkusim :-) Citovat
kveton Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 opěradlo mi hřeje příjemně, ale v sedáku se mi zdá, že hřeje jen jeden drát a to dost Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: kveton no já mam zase problém s tim, že mě to moc pálí do zadku tak nevim jestli mám moc prosezenou sedačku nebo je tam něco špatně Jsem na tom úplně stejně. Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Dave_k Jak už tady někdo psal, výhřev by měl bejt propojenej s klimou a podle toho topit. Tak bude asi zrada někde tam nebo máš nastavenou klimu na velkou teplotu. Měl by být nebo je?? Já měl klimu na 23 stupňů a vydržel jsem mít puštěný výhřev 3minuty. Citovat
kveton Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Já jsem včera zkoušel měnit teplotu na klimě a pálivost stejná, takže to propojený neni Citovat
jozefsv Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 kua uz aj mne odislo vodicovo vyhrievanie.akurat ked som isiel do de.Som zvedavy kto to tu vyriesi a ako.akurat na zaciatok zimy,to potesi Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: jozefsv kua uz aj mne odislo vodicovo vyhrievanie.akurat ked som isiel do de.Som zvedavy kto to tu vyriesi a ako.akurat na zaciatok zimy,to potesi Heeej....sice nerad...ale vitaj v klube...dnes som sa chcel na to pozriet ale to pocasie vonku...no neviem neviem Ak by si mal nejaky dobry napad...sem s nim Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 co tak sedadlo rozebrat asi tam bude přerušen drátek tak ten opravit Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 co tak sedadlo rozebrat asi tam bude přerušen drátek tak ten opravit Daco mi vravi ze to nebude len tak ... Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 jednoduché to není to máš pravdu,ale pokud to chceš opravit nic ti nezbude. Citovat
jozefsv Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: jozefsv kua uz aj mne odislo vodicovo vyhrievanie.akurat ked som isiel do de.Som zvedavy kto to tu vyriesi a ako.akurat na zaciatok zimy,to potesi Heeej....sice nerad...ale vitaj v klube...dnes som sa chcel na to pozriet ale to pocasie vonku...no neviem neviem Ak by si mal nejaky dobry napad...sem s nim nemam sancu s tym nieco robit,casovo to nestiham.mozno cez vianoce ked pride bracho bracho (je elektrikar). inac bol som v tej firme s elektronmi a za 10 minut co som tam cakal som sa nedostak ani k slovu tolko je tam teraz ludi-osial prezuvania gum.takze az to opadne ozvem sa Citovat
jozefsv Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 co tak sedadlo rozebrat asi tam bude přerušen drátek tak ten opravit nemam z toho dobry pocit ked musi ist koza dole.je to kopec roboty.porazilo by ma asi keby som to rozobral opravil a potom by sa to prerusilo niekde inde Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: honza406 co tak sedadlo rozebrat asi tam bude přerušen drátek tak ten opravit nemam z toho dobry pocit ked musi ist koza dole.je to kopec roboty.porazilo by ma asi keby som to rozobral opravil a potom by sa to prerusilo niekde inde JJ presne tak... Inak ako vzdy, ked uz to dakto robil mohol by pomoct, pripadne fotonavod by nebola zla vec... Pretoze ako sa poznam, urcite mi to neda spavat ako kazda prkotina.... Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: jozefsv kua uz aj mne odislo vodicovo vyhrievanie.akurat ked som isiel do de.Som zvedavy kto to tu vyriesi a ako.akurat na zaciatok zimy,to potesi Heeej....sice nerad...ale vitaj v klube...dnes som sa chcel na to pozriet ale to pocasie vonku...no neviem neviem Ak by si mal nejaky dobry napad...sem s nim nemam sancu s tym nieco robit,casovo to nestiham.mozno cez vianoce ked pride bracho bracho (je elektrikar). inac bol som v tej firme s elektronmi a za 10 minut co som tam cakal som sa nedostak ani k slovu tolko je tam teraz ludi-osial prezuvania gum.takze az to opadne ozvem sa OK...kola maju cas tak do jari Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 kdo by z toho měl pokud to děláš poprvé Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 odkaz na návod jsem už dával viu nahoře někde ,lepší než nic Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 odkaz na návod jsem už dával viu nahoře někde ,lepší než nic Jo jasne...to francuzske...ok dik Ked bude cas a chut snad sa na to mrknem... Len neviem ci tam bolo aj rozobratie sedacky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.