Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ,mam možnost koupit kola 17\" 4*108 od MAM , problem je že ET je 36 a na Peugeota 406(ET 18) bez podložek nepůjdou asi 2cm .Moc se mi nelíbí mít na přední nápravě 2cm podložky , má někdo zkušenosti stim ..........................případně kde sehnat za rozumnou cenu podložky.

Díky

post-0-14109603324791_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

jestě jedna věc--musíš ta kola vystředit na díru 65.1 mm,jinak budou házet !!:myslim

To ti snad vystředěj šrouby ne?Jsou auta,který ani ten rantl na náboji na co nasadíš kolo nemaj a taky sou vystředěný...
Odesláno
Původně zaslal: xholy24

Zdravim ,mam možnost koupit kola 17\" 4*108 od MAM , problem je že ET je 36 a na Peugeota 406(ET 18) bez podložek nepůjdou asi 2cm .Moc se mi nelíbí mít na přední nápravě 2cm podložky , má někdo zkušenosti stim ..........................případně kde sehnat za rozumnou cenu podložky.

Díky

podložky nejsou vůbec žádný problém. šrouby bez problémů přenesou krut náboje na kolo.jen je potřeba nechat vyrobit duralové podložky u firem které se tím zabývají a pak je vyhráno.

Já mám podložky tady od http://www.firmy.cz/detail/320996-tomas-hajek-autobest-sport-design-teplice.html

Odesláno

Nemám skušenosti,ale určiťe je to lepší bez podložek.

čakom by Ti k tomu mohl víc říct.

Nedávno jsem taky řešil něco podobného a nakonec jsem sehnal alu tak abych nemusel dávat podložky,teda doufám

Odesláno

Podložky mám taky a zatím bez problémů. ;)

ozzy: ty podložky mají většinou ještě středící kroužek, není to jen placka. Pokud si je bude nechávat vyrábět, určitě mu je udělají, viz. odkaz od genzera. :)

Odesláno
Původně zaslal: Crack

jestě jedna věc--musíš ta kola vystředit na díru 65.1 mm,jinak budou házet !!:myslim

To ti snad vystředěj šrouby ne?Jsou auta,který ani ten rantl na náboji na co nasadíš kolo nemaj a taky sou vystředěný...

nemají rantl??? tak snad mají středící kolíky ne? to nejde aby to nebylo vystředěné jen šrouby a navíc jak chceš průchozí podložku centrovat šrouby?? díra je cca 13mm a šroub je 12!!!

Odesláno

kolo středí středící otvor--nikdy kolové šrouby !!!

podložky se dělají samozřejmě s osazením na určitý typ vozu,ale taky jsem už viděl ploché--kola budou házet a taky nasa-

dit kolo bez rantlu a dát šroub je snad nemožné--nebo jedině Rambo...

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

trpi co?? tim ze das kola s podlozkama a dostanes se na pozadovane ET nic nenicis..

Přesně tak!!!!! a i kdyby si změnil ET oproti originálu +20mm ven tak tebe to nebude bolet a nápravy to vydrží tak z těch podložek proboha nedělejte vědu.Je to prostě dimenzováno tak aby to fungovalo a vydrželo. Nebo budeš jezdit WRC???!

Odesláno

urcite je to lepsi bez nich že , ja si myslim že na tom předku to víc trpí prostě .......za ty kola chce 11000 stim ze 2 pneu sou na dojeti a 2 slušný

ono je jedno jestli tam dáš kola který budou mít ET 15 nebo kola co mají ET 35 a dáš 20 mm podložky;)

výsledek je stejnej;)

Odesláno

já bych dal ten typ podložek (při síle 20mm),co se na náboj přišroubují,mají osazení na díru v disku a kolo se

přišroubuje do podložky.

ty jiné typy(průchozí) ,se mi při síle 20mm vůbec nelíbí...dlouhé šrouby necu:)

Odesláno

já bych dal ten typ podložek (při síle 20mm),co se na náboj přišroubují,mají osazení na díru v disku a kolo se

přišroubuje do podložky.

me se to kvuli tem dlouhym sroubum nelibi prave

Odesláno

přišroubuje do podložky.

me se to kvuli tem dlouhym sroubum nelibi prave

tak si kup co píšu--dostaneš se na origo ET a nebudeš mít obavy z dlouhých šroubů :myslim

Odesláno

přišroubuje do podložky.

Taky vhodné řešení ale to se dělá od síly 25mm a výše.

Do 20mm je volný šroub namáhaný na střih úplně v pohodě.

Jinak ocelový šroub M12 vydrží 700kg ve střihu!! a to jen jeden a v kole jsou pevnostní šrouby 10,9 a výš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...