Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviete ci vobec existuje nejaka firma ktora sa specializuje na upravu peugeotov?

Napriklad ako firma Pakfeifer...

A pripadne nieco zo Slovenska alebo CZ...

Nemyslim len opticky tuning ale celkova uprava auta..

To ma len tak mimochodom napadlo.

Odesláno

Mám od Gutmenna-automobiltechnik udělané celé auto nárazníky, lemy a prahy trochu výfuk a nevypadá to věru zle.Zřejmě předešlí majitel měl vkus.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Roky

Mám od Gutmenna-automobiltechnik udělané celé auto nárazníky, lemy a prahy trochu výfuk a nevypadá to věru zle.Zřejmě předešlí majitel měl vkus.:potlesk

A foto bude prosím? :mrk

Odesláno

Y2K: A co třeba Ecosse? Ten nabízí i díly podvozku a motoru;)

Roky: Dodej foto, Guttmann kit na 405 jsem ještě neviděl:myslim

[upravil dne 23/11/2008 Dundee]

Odesláno

Roky: Pěkná kára:potlesk Ta maska je tam chycená jak? Nějak nevidim otvory na ty šrouby zpředu:myslim Jinak přesně tyhle kola (15\") měl kolega na 405 SRDTurbo a teď se vozí u druhýho na Xsara Picasso HDi:D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

A ty mlhovky patří k tomu celku nebo to není nic neobvyklého? Mě přijdou unikátní jako na 406 starej model ty 4-očička. :D

Jsou tam určitě mlhovky MI16 a přídavný dálky stejný konstrukce, jen s trochu jinym sklem. Stejně to měly některý 309 GTi;) Podobnou úpravu (bez překrytu) nabízí(el) snad i Peugeot:myslim

Odesláno

Ty tam jsou montovány asi přímo s nárazníkem,protože to nevypadá ,že by je někdo montoval doma .Výrobce Bosch .Elektroinstalace je natahaná odborně přes relátka a origo patice na spojení drátů od světel.

[upravil dne 23/11/08 Roky]

[upravil dne 23/11/08 Roky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...