Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hanys55: Hoď sem ještě fotky z druhý strany a předku. Třeba by se to dalo ještě dát dohromady. Já bych se na tom vyřádil. Když si vzpomenu na ten krumpáč, kterym jsem rovnal 205ku, tak se směju ještě teď.

Odesláno

ja som nieco podobne spachal a auto je cele keby som vedel ako sa sme pchaju foto tak by som poslal ....od prednych tlmicov som prevalal celi predok a auto ani nevidno ze by malo taku vaznu buracku za sebov...

Odesláno

Tak na tohle už by mi krumpáč nestačil. Tady už by asi musela nastoupit flexa a svářečka s kterou se zatim nekamarádim:( A jestli to odskákal i motor, tak to už vážně nemá cenu opravovat. Škoda ji :(

Odesláno

to je nejhorší do ostrýho předmětu, to tam zajede jak do másla a nadělá paseku jak svině... Ten motor by někdo ještě mohl užít ... bylo by dobrý, kdyby to šlo na ND, což se uvidí, jak se Ti podaří vyhrát nad Českou legislativou... Nevím přesně jak to odhlásit bez zvrakování, ale někde jsem četl, že by to mělo jít skrze čestné prohlášení... Na netu určitě nejaký know-how bude...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...