Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci já vím že už se to tady řešilo xkrát,ale mam na vás dotaz byl by dobrý kup bmw e39 520i v plné palbě???Je za slušne peníze je to teda rok 1998 a ma to sevisni knižku s poctivýma km.Tak proto vás žadam o radu???Právě řeším jestli koupit nebo nekoupit???Poradte prosím beru v potaz všechny vaše názory.Diky.

Odesláno

Je to především na tobě a tvých subjektivních pocitech z ceny, stavu, jízdy ... Oproti 406 je to každopádně auto o třídu vejš a i dílenský zpracování je na lepší úrovni a servis už je skoro srovnatelnej s 406tou. Jenom tato motorizace je ne e39 vcelku slabá ... ;)

Odesláno

Čemu říkáš plná palba? Takže to má sportovní sedačky v kůži, elektrice s pamětí, dofukováním bederní opěrky a masáží, autotelefon, PDC vpředu a vzadu, dešťový senzor, xenony, atd.? Nebo klasická plná výbava udávaná bazary spočívající v klimě a el. oknech, možná kůži? Jinak motor je na to auto fakt relativně slabej...

[upravil dne 21.11.08 Fx]

Guest servisman
Odesláno

jen pak při návštěvě servise se ti protočí panenky :D ceny jinde než u 406

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jen pak při návštěvě servise se ti protočí panenky :D ceny jinde než u 406

E39 je dost starej model na to, aby mu rozuměl každej druhej na vsi a ceny dílů jsou srovnatelné.

Odesláno

BMW 525i (i s dobastleným PC) bych si nechal nadělit jako služební.

Mám dojem, že bych se na cenu za kterou jezdím, se současným povozem, asi těžko dostal ;)

Odesláno

A nepíšu to ?

205 nemá PC (ani dobastlené), vyfukovací bederní opěrky apod.

Navíc, 205 je hopsadlo do města a 5xx je hopsadlo na dálnice.

Ale za ty prachy (čti provozní náklady), pokud bude to báwo služební, bych si ho nadělit i nechal. :P Pro mě za mě :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...