Freedy Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Mám problém z brzdama na mojí 405, vpředu kotouče a vzadu bubny verze Bendix. Nejdřív jsem si myslel, že jsem prošláp válec, ale po výměně za nový je situace stejná, dlouhý krok a auto se chová jako s ABS. Kapalina nikde nemizí a v okruhu není nikde ani vzduch. Když jsem zjiš?oval co to může bejt, po vyřazení všeho, vypadá to na zadní omezovač tlaku, který by měl bejt nad zadní nápravou, ale neni tam. Dalším ptaním jsem zjistil, že mám omezovače vestavěný v zadních prasátkách, ale v servisech to nikdo neviděl. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jestli se to dá opravit nebo seštelovat? Díky za rady. Citovat
Trundik Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Když jsem si nechal vyměnit brzdovku, tak mi nemohli odvzdušnit brzdy. Potom vyměnily \"hadičku\" k zadním brzdám a najednou to bylo O.K. Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 Jsou v pořádku samostavy zadních brzd? Pokud ne, a zadní brzdy mají velkou vůli, pak má pedál pochopitelně dlouhý krok. Tím bych začal, ale může to mít i jinou příčinu. Citovat
Ráďa Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 jo,jo je to tak zkus ty zadky jaká je tam vůle jak ti brzdí ručka?Já už samostavy nemám,roztáhl jsem to ručně a zatím to drží bez problému Citovat
Freedy Odesláno 23. duben 2004 Autor Odesláno 23. duben 2004 Samostavy na zadních brzdách jsou v pořádku, vůle mezi paknama a bubnem je minimální, ruční brzda má velmi krátký krok a přesto má pedál dlouhou dráhu - brzdový válec se nenašlapává . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.