maturantka Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema jo:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se ptej jinde Citovat
KoudaK Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Taky jsem pek na minulý vánoční sraz... :-) Citovat
jarajarda Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema jo:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se ptej jinde :D Vymyslíme nějakej business, já ve dne, Marlin v noci:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Samé dobré věci, někdy ti třeba povyprávím, až bude čas Tak ještě aby si jedl věci špatný........ok beru tě za slovo, zatím mi příjde, že jsi spíš na sladký tomu si dal alespoň šanci, to guláš to mě spočítaný hned:D Zas tak moc na sladké nejsem, býval jsem dřív, ale teď už moc ne. Hodně ve zkratce - nejsem přílohožrout, rád mám kvalitní maso v přírodní úpravě, na víně, pečené apod., či steak (hovězí, pochopitelně), klidně jen se samotnou zeleninou, nijak zvlášť upravovanou, klidně jen spařenou. Pokud si dávám přílohy (a ne nijak zvláštní množství), je to spíš rýže, brambor (vařený či pečený, hranolky minimálně, to je jen mastný sajrajt). Obecně mám dost rád italskou kuchyni - těstoviny můžu hodně často (ne rozblemcané špagety z hospody, opravdu těstoviny). K těstovinám mám rád především smetanové omáčky (smetanové, ne ošizené nastavované s*ačky), v kombinaci s modrým sýrem. Z dalších věcí ryby - jak sladkovodní, tak mořské. Celkem dost jím drůbež - raději krůtu než kuře. Co ocením, když někdo umí udělat králíka - ale opravdu umí (jako že to umí málokdo). Nijak zvlášť vybíravý tedy nejsem, má vybíravost se týká především kvality. Nenechám se odbýt nastavovanou s*ačkou zvanou UHO (univerzální hnědá omáčka) a průmyslovým knedlíkem, doplněným miniaturní flaksou mizerného masa s ještě mizernější úpravou. Čas od času si dám i knedlo-vepřo-zelo, neříkám, že ne, ale! tak jednou za měsíc, a musí stát za to. Dtto svíčkovou (opět musí stát za to), nebo koprovku (už bych se opakoval ). Co nejím vůbec, je rajská omáčka - ačkoliv normální syrová rajčata můžu ve velkém množství, a protkal na pizze či v těstovinách také. Takže to tak zhruba letem světem. Ještě jsem zapomněl to sladké - ovocné knedlíky (kynuté) s kopou tvrdého tvarohu, moučkového cukru a vydatně zalité máslem si párkrát za sezónu dím také s chutí Jéé oddie se rozepsal, ale ta Tvoje vybíravost není tak hrozná. Koukám totiž, že jsme na tom dost podobně, italskou kuchyni mám nejradši, chodím do pizzerie kde dělají domácí těstoviny, to je luxus. A asi mě tady někdo ukamenuje, ale nesnáším kupovaný knedlíky a takový ty omáčky v prášku, nebo bramborová kaše v prášku, no to je humáč . Králíky má můj děda, takže scéna ze slunce, seno......je jak napsaná z mého života, ale nikdy jsem to nedopracovala tak jako ten chlapeček s anilínovejma barvičkama. Spíš jsem si s nima hrála, a moc se teď nedokážu poprat s tím mrtvým tělíčkem, takže je jím jen když jsme na návštěvě u babičky:D Citovat
Petra XSI Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Taky jsem pek na minulý vánoční sraz... :-) To jsi teda moc šikovnej a letos taky budou? Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Koudák: kráásné. Letos budeš taky něco péct? Neposlal by si mi prosím vzorek? :D Citovat
Marlin Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema :bachajo:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se ptej jinde :D Vymyslíme nějakej business, já ve dne, Marlin v noci:D:D:D :bacha poradne si zkontroluj tu urazovku a podivej se kolik dostanou pozustaly v pripade smrti, áááno. Citovat
Petra XSI Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 to jarajarda: Čoveče tak nevím jestli Ti to stojí za trochu cukroví Citovat
jarajarda Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema :bachajo:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se ptej jinde :D Vymyslíme nějakej business, já ve dne, Marlin v noci:D:D:D :bacha poradne si zkontroluj tu urazovku a podivej se kolik dostanou pozustaly v pripade smrti, áááno. Ha, Fin se chytil:D:D Citovat
Dariska Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Taky jsem pek na minulý vánoční sraz... :-) A měl to moc dobrý. :-) Ten jeden bych měla mít doma ještě vystavený. Citovat
Dariska Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Jinak já letos nějaké pečení, uklízení, umývání oken sabotuju neb nebudu mít vůbec čas. Budu ráda, když stihnu nakoupit nějaké dárky. Práce je sv..ě Štěstí, že Radkova nevlastní mamka bude píct asi tak 12 druhů, takže nebudu ošizená. Bere si týden volno na pečení a úklid, dopoledne peče, pak to musí schovat, protože chlapi by jí to snědli pod rukama. Citovat
KoudaK Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: KoudaK Taky jsem pek na minulý vánoční sraz... :-) To jsi teda moc šikovnej a letos taky budou? No něco určitě vymyslím...:myslim Citovat
KoudaK Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema :bachajo:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se ptej jinde :D Vymyslíme nějakej business, já ve dne, Marlin v noci:D:D:D :bacha poradne si zkontroluj tu urazovku a podivej se kolik dostanou pozustaly v pripade smrti, áááno. pes kteréj štěká nekouše..:D:aut Citovat
Petra XSI Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: KoudaK Taky jsem pek na minulý vánoční sraz... :-) To jsi teda moc šikovnej a letos taky budou? No něco určitě vymyslím...:myslim A nebude to ten Tvůj krtek v kalhotkách, že ne Citovat
Dariska Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK No něco určitě vymyslím...:myslim Tak na mě určitě mysli se vzorečkem. Dorazíme s Ráďou později, tak ať na nás něco zbyde. Citovat
Marlin Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema :bachajo:D:D:D:D:D:D:D:D:D To se ptej jinde :D Vymyslíme nějakej business, já ve dne, Marlin v noci:D:D:D :bacha poradne si zkontroluj tu urazovku a podivej se kolik dostanou pozustaly v pripade smrti, áááno. pes kteréj štěká nekouše..:D:aut haf haf haf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.