Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja nejdriv chtel ty ciry chromovy ale kdys jsem je videl na aute tak jsem to zamit ale tyhle se mi zalibily hodilo by se foto na aute ja mam modrou barvu tak nevim no

Odesláno

kopr: ty co si na ne daval link maj Ecko, tzn. ze policie ti na to nic nerekne.. jen nevim jak je to s temito svetly a dolepovanim odrazek, u nekterych typu se musely zvlast dolepovat jinak ti bylo Ecko k prdu..

BoneDaddy: ty jsou vcelku zajimavy ale nej jsou stejne origo z novyho modelu.. :)

Odesláno

no a kdybych tam dal odrazky jestli ve svetlech nejsou tak nic nemuzou rict ? ty druhy mi nak nesedej nevim proc ale takova ta hokejka se mi nelibi podle me je to na starej model

[upravil dne 20.11.2008 kopr]

Odesláno
Původně zaslal: kopr

no a kdybych tam dal odrazky jestli ve svetlech nejsou tak nic nemuzou rict ? ty druhy mi nak nesedej nevim proc ale takova ta hokejka se mi nelibi podle me je to na starej model

ano, pokud je Ecko s dodatkem o odrazce a ty ji tam das tak no problemo..

Odesláno

Já je mám a jsem s nima spokojenej,policajti mě kolikrát kontrolovali a v klidu,i na technický jsem s nima byl a jeklikož maj homologaci tak jsou v pohodě.Koupil jsem je od Kopáčka.

Původně jsem je měl na svý minulý 306 ( červená metla + černý folie ) a tam vypadaly ještě líp.

post-0-14109603291816_thumb.jpg

Odesláno

no jsou podobny ale ne uplne stejny na tech co chci je mezi blinkrem a zpateckou jeste mezera tyhle to maj v kuse ale taky hesky :super ja mam tmave modrou a zadni okna taky cerny folie

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Já si toho ani nevšimnul,ale aspoň pro hrubou představu to postačí.

jo urcite je to lepsi nes videt samotny svetlo :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...