Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaké světla vybrat??  

1. 1. jaké světla vybrat??

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

MirasCC: AE nechci, nemaj el. naklapeni a kdyz jo tak to neni dle meho gusta..:roll s tema anketama jsem neponaucitelnej, vim :D

barenst: Jirka mel starej model a AE coz nechci, jinak cenu neresim ta je + - stejna, origo valeo vs. cerne, at tak nebo tak svetla budou nova.

vyrovnana anketa jen co je pravda.. :)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

MirasCC: AE nechci, nemaj el. naklapeni a kdyz jo tak to neni dle meho gusta..:roll .......

Já si donedávna taky myslel, že ty AE, co mam, nemaj el. naklápění, ale Mocheek mě vyvedl z omylu a ukázal mi, jak se to jednoduše nechá napojit na origo motorky z původních světel...takže mě to velice potěšilo a na technickou už bych mohl jet i s těmahle světlama. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Béďa

MirasCC: AE nechci, nemaj el. naklapeni a kdyz jo tak to neni dle meho gusta..:roll .......

Já si donedávna taky myslel, že ty AE, co mam, nemaj el. naklápění, ale Mocheek mě vyvedl z omylu a ukázal mi, jak se to jednoduše nechá napojit na origo motorky z původních světel...takže mě to velice potěšilo a na technickou už bych mohl jet i s těmahle světlama. :super

prezradis aj nam ostatnym?

Odesláno

Nevím jak u těchhle a Peugeotu, ale nepředpokládám, že se to bude tolik lišit:

U BMW je krokový motorek, který řídí zajíždění a vyjíždění tyčky s koulí na konci. Ta se zahákne do silonového pouzdra s drážkou ve světle a motorek se usadí do místa k tomu připravenému. Tuningová či repliková světla většinou mají místo motorku jen záslepku, na které je napevno tyčka s tou koulí, ale lze ji vyndat a místo ní nasadit originál motorek.

Pokud je to u Peugeotu jinak, omlouvám se ;)

Jinak mně osobně se obyčejně víc líbí světla s černým vnitřkem, nemám rád taková ta přehnaně chromová světla. Ostatně třeba ta, co má PnR se mi líbí - potíž tuningových světel s čočkou je pro mě subjektivně v tom, že dělají krásný kužel světla, ale já s nimi prostě nevidím, i kdybych tam nacpal sto xenonů.

Ale to záleží i na výrobci a tak... Chtělo by to vidět naživo a porovnat, jinak taková anketa nemá moc cenu.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Nevím jak u těchhle a Peugeotu, ale nepředpokládám, že se to bude tolik lišit:

U BMW je krokový motorek, který řídí zajíždění a vyjíždění tyčky s koulí na konci. Ta se zahákne do silonového pouzdra s drážkou ve světle a motorek se usadí do místa k tomu připravenému. Tuningová či repliková světla většinou mají místo motorku jen záslepku, na které je napevno tyčka s tou koulí, ale lze ji vyndat a místo ní nasadit originál motorek.

Pokud je to u Peugeotu jinak, omlouvám se ;)

Jinak mně osobně se obyčejně víc líbí světla s černým vnitřkem, nemám rád taková ta přehnaně chromová světla. Ostatně třeba ta, co má PnR se mi líbí - potíž tuningových světel s čočkou je pro mě subjektivně v tom, že dělají krásný kužel světla, ale já s nimi prostě nevidím, i kdybych tam nacpal sto xenonů.

Ale to záleží i na výrobci a tak... Chtělo by to vidět naživo a porovnat, jinak taková anketa nemá moc cenu.

no ano, je to tak, lenze musis but upravit svetlo alebo motorcek lebo ta tycka tam nedociahne.. tak som sa pytal ze akym sposobom to robili

Odesláno
Původně zaslal: .:toeguep:.

Cus svaro.. :roker Jsem pro origo svetla.. uz jsi zkousel photoshop?

nazdar svagriku, no nezkousel, mam PS v hlave.. :D teda spis jsem se k tomu jeste nedostal, tak jestli se nudis.. :aut

Odesláno
Původně zaslal: zabit

jsem pro cerny, a az najdu odvahu rozdelat ty svoje tak do cerny pujdu taky, jsem z cernejch unesenej od doby kdy jsem videl

jen by to chtelo mit cernou perlu na aute :aut

jj nad timhle vzdy slintame ze zabit??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...