Renne Santos Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Ahoj všem, mám takovej problemek s (307 1.6 16V), rok v. (2006). Auto stalo čtyři dny, v nádrži palivo s dojezdem na 95 Km. Sednu do auta, nastaruju a ujedu asi tak cirka 4 - 5 Km, najednou motor chcípplnu a uz nesel nahodit. Odtahl sem to na laně dom a od té doby to nejde nahodit a jen to svaka. Kdyz se to nechá odležet delsí dobu tak to chytne ale tak po dvou až třech vteřinách to chcípne. zase nic. Nemáte nekdo nejakou radu čim by to mohlo být ??? Předem dekuji. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Renne Santos Ahoj všem, mám takovej problemek s (307 1.6 16V), rok v. (2006). Auto stalo čtyři dny, v nádrži palivo s dojezdem na 95 Km. Sednu do auta, nastaruju a ujedu asi tak cirka 4 - 5 Km, najednou motor chcípplnu a uz nesel nahodit. Odtahl sem to na laně dom a od té doby to nejde nahodit a jen to svaka. Kdyz se to nechá odležet delsí dobu tak to chytne ale tak po dvou až třech vteřinách to chcípne. zase nic. Nemáte nekdo nejakou radu čim by to mohlo být ??? Předem dekuji. Baterka je ok ? Citovat
Renne Santos Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Jo jo jo, baterka je ok, alespoň by měla být, pro jistotu sem ji hodil na nabiječku, pak sem ji tam vrazil znova a bylo to úplně to samé Citovat
Guest servisman Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 snímač otáček že by ?? zprvu bych nalil něco benzinu jestli není málo paliva Citovat
bittnerj Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 může být opravdu málo benzínu-ty palivoměry někdy kecaj-mě se to stalo taky Citovat
Renne Santos Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 zitra to na to mrknu a uvidime co se stane. Diky Citovat
Renne Santos Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Tak už je to vpořídku, bylo to zřejmě palivem, dolil sem do nádrže benál a nastartoval a poho, eště sem to pro přípat nouze hodil na prohlídku. Akorád mě mate to že palivo podle ukazatele v nádrži bylo ale přitom zřejmě ne, zvláštní. Všem díky pomoc )). Citovat
homat Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Nic ve zlým, ale už jenom čekám příspěvek typu: Zdar všichni, potřebuji nutně pomoct, nejde mi odemknout auto. Dneska jsem přišel k autu a nechtělo se otevřít. Klíčema to určitě nebude, protože ty mám dobře schovaný doma a kromě toho, když jsem před týdnem auto zamykal, tak to bylo v pohodě. No a za týden radostná reakce. Tak je to v pohodě, dneska jsem si vzal s sebou klíče a auto šlo zase normalně otevřít. Díky všem. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: homat Nic ve zlým, ale už jenom čekám příspěvek typu: Zdar všichni, potřebuji nutně pomoct, nejde mi odemknout auto. Dneska jsem přišel k autu a nechtělo se otevřít. Klíčema to určitě nebude, protože ty mám dobře schovaný doma a kromě toho, když jsem před týdnem auto zamykal, tak to bylo v pohodě. No a za týden radostná reakce. Tak je to v pohodě, dneska jsem si vzal s sebou klíče a auto šlo zase normalně otevřít. Díky všem. protože teprve našel svoje auto;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.