*jose_106* Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Potřebuju sehnat novou tlakovou nádrž na studenou (pitnou) vodu dopravovanou přes čerpadlo ze studny o objemu cca 80 litrů (60-100l). Na netu jsou buď malé vodárny a součásti k nim (na prd - to je tak 10-20l) nebo zase dodavatelé velkých průmyslových od cca 400l nahoru (kam bysme to dali:D). Mezitím jen bojlery (což beru jako poslední ne moc vítanou možnost - koupit 80l bojler nebo nahradit stávající větší novým a starý použít jako nádrž). Kdybyste věděli o nějakém výrobci, firmě, postněte mi sem pls kontakt. Dík. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 možná je to blbost--ale jestli máš přístup ke vzduchojemům pro nákl.auta (Tatra,Liaz atd),jsou tam takové obsahy.... Citovat
*jose_106* Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: ozzy1956 možná je to blbost--ale jestli máš přístup ke vzduchojemům pro nákl.auta (Tatra,Liaz atd),jsou tam takové obsahy.... Není, po tlakovkách na vzduch jsem koukal. Problém ale je ten, že ty nádrže nejsou ošetřeny zevnitř (jak tyhle pro náklaďáky nevím). Asi bude potřeba s povrchovou úpravou zevnitř na vodu... Citovat
buml Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 my ji mame primo z obchodu s instalacnim materialem. Mame 100l a stal tusim 5.500,- TADY mas jednu z hezcich TADY vyber dalsich nebo zkus ZDE neco najit [upravil dne 17/11/08 buml] Citovat
*jose_106* Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Buml: super, díky! (to jsem teda moc dobře nehledal, njn, nádrž není nádoba a voda je aqua...) Citovat
KoudaK Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 A nebo nechat udělat u někoho kdo dělá s nerezem.. Ale to by asi vyšlo mnohem dráž.. Citovat
*jose_106* Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Buml: prosím Tě, nakonec jsme se doma dobrali vylučovací metodou přesně k té 100litrové nerez nádobě od Jovalu, kterou jsi mi postnul na prvním odkazu. Ty jsi kupoval z toho obchodu s instalačním materiálem přesně tuto? Budeme shánět vertikální (stojatou) bez vaku o objemu 80-100l v nerezu, tahle se nám líbí a ta cenovka, kterou jsi napsal je dost dobrá - tolik stála tato http://www.e-cerpadla.cz/tlakove-nadoby-joval-100l-vertikalni-bez-vaku-nerezova-p-6510.html nebo jiná? Dík. Citovat
buml Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 to sme si nerozumeli, ja mam 100l, ale v pozinku a kupoval sem ji u nas v Brode (respektive, instalater ji tam kupoval). Citovat
*jose_106* Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: buml to sme si nerozumeli, ja mam 100l, ale v pozinku a kupoval sem ji u nas v Brode (respektive, instalater ji tam kupoval). OK, v poho, každopádně díky, žes mě nasměroval na ty jovaly . My jsme přes víkend od ocelovky přes pozink obojí od Dukly Trutnov (to je asi ono, cena kolem 5k sedí) došli nakonec k nerezu... a tahle se zalíbila, bez vaku a vypadá dobře vybavená (vývody atd..) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Toz mi mame na domaci vodaren prasknutou dole v pivnici jednu 1000 litrovou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.