Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapojení zapalovacích kabelů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

prosím o pomoc při kontrole zapojení zapalovacích kabelů na 306 1,6 8v NFZ. jen překontrolovat zapojení na zapalovacím modulu kam který kabel vede (na jaký válec). stačí popsat nebo foto

dík

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: PetrR

Super presne neco takoveho bych potreboval na 405 1.6i dalo by se prosim??

našel jsem jen toto ta černá tečka by měl býti 1

Odesláno

to se divím že takhle jdou válce u 406.Namaluj mi tvar klikovky nebo pošli odkaz.válce nikdy nepálily po sobě.to by nedávalo smysl.seřízoval jsi někdy ventily?Já ano.takhle by jsi je neseřídil-dělá se to přece podle střídání ventilů na válcích,které jsou proti.

Odesláno

Pokiaľ viem tak na štvor valcoch sú iba dve poradia zapaľovania. 1-3-4-2 alebo menej častý 1-3-2-4. Otázne býva iba to kde je prvý valec. Učili nás že vždy pri rozvodoch, no tu na fóre ma raz niekto (tuším to bol ozzy1956) opravil že Peugeot má prvý valec pri spojke.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Pokiaľ viem tak na štvor valcoch sú iba dve poradia zapaľovania. 1-3-4-2 alebo menej častý 1-3-2-4. Otázne býva iba to kde je prvý valec. Učili nás že vždy pri rozvodoch, no tu na fóre ma raz niekto (tuším to bol ozzy1956) opravil že Peugeot má prvý valec pri spojke.

máš pravdu,akorát já to beru směrem vpravo,ale rozdělovač se točí vlevo...mám to naučený takhle blbě.sorry...
Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Původně zaslal: pastorek

máš pravdu,akorát já to beru směrem vpravo,ale rozdělovač se točí vlevo...mám to naučený takhle blbě.sorry...

Z toho si nič nerob. Tiež som na P405 nad tým maturoval pol dňa a až potom ma napadlo že sa točí naopak.

Guest servisman
Odesláno

svoje schéma pro 405/1,6 jsem vzal z autodat takže si myslím že je to OK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...