jack 306 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 ahoj mam dotaz kamaradovi na autě pozdě zabíra spojka nevíto co s tím? mam strach že to už bude sjeta lamela díka za odpovědi Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 jestli je pozdě nahoře--tak ať střádá korunku ke korunce --to pozná,až nepude seřídit a bude klouzat Citovat
Lubos77 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Mne zabera normalne v strede a na 5 rychlosti ked mam okolo 2000 otacok a dam podlahu, tak niekedy zacne smykat ... takze budem menit komplet spojku, ale nezabera mi hore 306 XS HDi Citovat
jack 306 Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 no mu to zabíra strašně moc nahoře a ještě krátce takže sem se neuměl pořádně rozjet ale on si zvyk ale říka žre dřív to bylo lepší Citovat
pastorek Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: jack 306 no mu to zabíra strašně moc nahoře a ještě krátce takže sem se neuměl pořádně rozjet ale on si zvyk ale říka žre dřív to bylo lepší Nemá tam náhodou nastavovacie lanko? Myslím bez samoštelu. Potom by malo stačiť to nastaviť. Citovat
jack 306 Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 jj je tam matice neska odpoledne si beru jeho auto a jedu za vesnici na ztaré zemědělské letiště a tam to seřídim. mělo by to stačit o něco povolit ne? Citovat
pastorek Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: jack 306 jj je tam matice neska odpoledne si beru jeho auto a jedu za vesnici na ztaré zemědělské letiště a tam to seřídim. mělo by to stačit o něco povolit ne? Ano. Citovat
jack 306 Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 ještšě jedna otázečka dá se nějak zjistit tloušťka lamely abych nemusel demontovaz celý motor? abych věděl jak na tom je Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: jack 306 ještšě jedna otázečka dá se nějak zjistit tloušťka lamely abych nemusel demontovaz celý motor? abych věděl jak na tom je myslím,že ne--ale k čemu to potřebuješ vědět--spojka buď drží, nebo prokluzuje(při správném seřízení) a pak už jen převodovka ven... Citovat
Jindras Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Mě zase zabírá perfektně dole,mám to nové samoštel.lanko,ale jde ztuha dole a kolem 2000 otáček jsou slyšet nepříjemné vibrace,které pak zmizí, možná jak už jsem v jednom příspěvku psal se nezhoršují ani nezlepšují,ale přinejmenším je před smrtí přítlačák si myslím s ložiskem.... Citovat
jack 306 Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 tak jsem to zkoučel seřídit ale jak sem povolil tu matku tak klesal i celý pedál... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 a cos myslel že to bude dělat--seřizuješ pedál vlastně--samotná spojka se seřídit nedá Citovat
Jindras Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Mě zabírá krásně dole,ale jde tam trochu ztuha pedál-čím to je?-přesně nevím-možná někdo dělal jenom lamelu-někdo mi říkal vyměň to všechno,druhý vždyť to chodí,další spojka pře smrtí.Jediné co bylo K.O bylo spojkové lanko se samostavem-to se vyměnilo a je to kromě toho tužšího chodu lepší!!! Citovat
wooody Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Kdyby neco, tak mam tu novou spojku na 306, lamela, pritlacak a lozisko od luka.... Koupil sem si ji dal ji tam a najel sem na ni asi 500 km pak sem to roztrelil, za 3 ji necham Citovat
jack 306 Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 pořádně promazej lanko a bude to ok. chce si to s tím pohrát a pedál ti bude pěkně chodit je to odzkoušené Citovat
Jindras Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Promazání nového lanko s aut.nastavením od firmy ATE je kvalita a mazat to je nesmysl-problém si myslím bude ve spojce!!! Citovat
jack 306 Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 nemohl by si mi to prosím vyfotit jak to vypadá s tím samoštelem?? díky Citovat
pastorek Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Jindras Promazání nového lanko s aut.nastavením od firmy ATE je kvalita a mazat to je nesmysl-problém si myslím bude ve spojce!!! Možno by si bol prekvapený čo urobí zopár kvapiek oleja. Ak je ATE kvalita, ako tvrdíš, tak potom dávajú do lanka medzi bowden a lanko teflonovú vložku. Myslíš že sa to lanko nebude lepšie šmýkať po tom teflone ak tam bude olej? Mne išlo tiež lanko po výmene stuha. 2 ml hydraulického oleja a ide ako po masle. Citovat
Jindras Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 No to je možné,ale když je nová spojka,tak to chodí si myslím lépe,u mě ta spojka funguje,ale tohle by mohlo pomoci!!! Citovat
emsik Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Zdravím, jsem z toho nějak mimo na 306 se samo šteluje lanko nebo ta páka na který je ložisko? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.