Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych se dostat do prostoru pod přední světlo, tak jsem se ho pokusil demontovat ale je tam jeden dole tam se nemůžu dostat :myslim

[upravil dne 15.11.2008 somira]

post-0-14109603061561_thumb.jpg

Odesláno

Tak toho jsem se bál... nemám rád ta nacvakaný plasty, protože to je zralý něco ulomit :myslim

nemáte někdo obrázkovej návod jak a kde co povolit ??

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak zrovna před týdnem jsem měnil žárvku v blinkru a jak jsem jí tam dával, uklouzly mi nohy a spadla mi žárovka i s tou objímkou mezi ty dva plechy do nadkolí, kam nestrčíš ruku ani kdyby jsi se po.....

Musel jsem do servisu, živnostník, odšrouboval kryt podběhu a ohnul nárazník. Myslel jsem, že musí prasknout lak, ale pán asi ví co dělá :aut

Vyndal to spodem a dobrý.

• O 16 let později...
Odesláno

Dovolím si navázat na diskuzi ohledně předních světel na 807. Dnes jsem zkoušel měnit žárovku a při té příležitosti mi v ruce zůstal ten drátek co přitlačuje ve světle žárovku aby nevypadla a nevyklala se. Obávám se, že bude potřeba vyndat celé světlo aby bylo vidět přesně kam drátek patří. Podařilo se někomu dostat ten drátek zpět aniž by musel vyndat světlo? A pokud vyndat světlo, tak po přečtení se vyplnila ta obava, že bude třebas sundat přední nárazník. Dalo by se dostat k tomu spodnímu šroubu světla vyndáním pozičního světla?

Opravdu se netěším na to dekomponovat půlku auta jen kvůli drátku, hromajs.....

Odesláno

Vyndáním pozičního světla se k tomu šroubu nedostaneš, ale dobrá zpráva je, že nárazník nemusí dolů celý, stačí ho povolit na té straně, kde vyndaváš světlo a jen ho trochu povytáhnout dopředu. Když jsem to dělal, tak myslím stačilo vyndat ty šrouby v podběhu kola a myslím, že pod kapotou velde světla a pak už s tím šlo pohnout. 

Nejdřív bych ale zkoušel chvíli laborovat pomocí zrcátka... ale pravda, je to pakárna. 

Honza

Odesláno

Zítra zkusím do světla blejskout mobilem abych viděl lepe jak to tam vypadá. Pokud by se mi drátek podařilo nadat rychle zpět se světlem na autě, bylo by to ideální.

Doufám, že v případě sundavaní (cástečného sundavaní) nárazníku není na nějakých plastových svočkách.

Odesláno (upraveno)

Jo zadařilo se drátek je zpět :). Zrcátko jsem měl, ale nakonec moc nevyužil, takže spíše po hmatu. Pro lepší podmínky kolem jsem si povolil tu škatuli, která je přišroubována poblíž táhla otvírání kapoty. Ideální by bylo ještě demontovat držák klíče na kola, ale ten i přes pokus o jeho demontáž stále někde držel. Bohužel jsem zjistil, že mi asi během té doby co jsem se u auta motal a měl různě zapnuté zapalovaní tak mi přestal fungovat středový displej či jeho osvětlení. Doufám, že to je jen tím že to bylo dlouho zapnuté zapalovaná v economy modu a po nastartování bude zas fungovat tak jak má.

A ještě se zeptám, nějaký tip jak rychle vyměnit přední mlhovky? zdá se, že ty jsou kvalitně schovány za dálkovkama a přístup k nim je pod psa.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Co se týče žárovek v mlhovkách, tak zatím jsem nepotřeboval (vlastně jsem vždycky snad měnil jen potkávačky) ale kdysi jsem na první 807 čistil čočky a světla jsem měl venku a tehdy jsem dospěl k závěru, že pro výměnu žárovek v mlhovkách není jiná cesta, než světlo ven... je to tak debilně zespodu, že si nedovedu představit, jak se tam zevnitř dostat. 

No, ale automechanici se asi nějak rodí s malýma rukama, na kterých mají nějaký klouby navíc, tak to možná nějak jde... 

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...