Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jen info. Jaxem onehdá řešil průser s ABS, což je mmch. bez diagnostiky téměř neřešitelná věc, sem oběvil v Práglu slušnej service, kde maj kompletní diagnostiku na Frantíky. Mě to zjistili zdarma, páč sem jim mezi řečí pomoh s rozjebanym kompíkem, ale i ofiko ceny budou víc než příjemný. Jináč i Vašendovic Signalizujou nákup diagnostiky, takže už je snad konec časů lámání si hlavy, proč ty žlutý kontrolky furt svítěj....:D:D:D

Odesláno

Já mám velice dobou zkušenost se servisem BOSH v Rymáních - kousek od Mníšku pod Brdy. Při mých problémech s VW, které si zničeho niž prostě několikrát týdně chcípl (a? už v tahu, nebo na volnoběh), pak stačilo jen pár vteřin počkat a znovu běžel jak kdyby se nechumelilo. Byl jsem s tím v několika \"odborných\" VW servisech, kde vždycky připojili počítač, nechali proběhnout kontrolní program a zjistli sporadickou závadu. Až pan Libovický si s tím hrál na více programech a najrdnou mi zjistil závadu na originálním imobilizeru, kde byly zoxidované kontakty. Jinak mě k němu doporučil kámoš, který si ho též nemohl vynachválit a z Prahy je to cca 15 minut jízdy.tel. 602387643, 318592772

Odesláno
Napsán autorem Hics

Jen info. Jaxem onehdá řešil průser s ABS, což je mmch. bez diagnostiky téměř neřešitelná věc, sem oběvil v Práglu slušnej service, kde maj kompletní diagnostiku na Frantíky. Mě to zjistili zdarma, páč sem jim mezi řečí pomoh s rozjebanym kompíkem, ale i ofiko ceny budou víc než příjemný. Jináč i Vašendovic Signalizujou nákup diagnostiky, takže už je snad konec časů lámání si hlavy, proč ty žlutý kontrolky furt svítěj....:D:D:D

a který to je servis, pokud se mohu zeptat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...