Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pokuty aneb pochlubte se, jak Vám pomohli a ochránili Vás ;)

Recommended Posts

Odesláno

mne sa zas vcera stalo..

maju take vytypovane miesto na konci takej dlhsej 4prudovky za mostovym pilierom, vobec ich nevidno teraz ako maju tie pusky. Musim povedat ze tadial skoro vzdy jazdim 70+ a vcera neviem preco som siel 50, ale mal som stastie :)

jou inak prvu pokutu som dostal asi po roku co som mal vodicak. Policajtom sa nepacilo ze som ich predbehol v meste tiez na 4 prudovke, tak ma nasraty zacali kontrolovat, povinna vybava ok, vsetko ok, nakoniec som dostal pokutu za neviem co ale dostal som.. dnes uz by som sa ale tak nedal.. ale tak prvy krat zastaveny, antiradar na okne nacapeny(neboli zakazane este), a nechcel som vyskakovat velmi

[upravil dne 27.8.2009 PnR]

Odesláno

nj je to hned...člověk si dává pozor a jednou je myšlenkama jinde a už to je..viz těch mych 5bodů a také 2500kc nj zase musíš tech 11let jezdit bez problemu..:cool::super

[upravil dne 27/8/09 dobrmik]

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Jednou to přijít muselo :-D .... já hned týden po bodovém systému 1bod a 1000 :-D za mobil

nejsou náhodou za mobil 3 body???

Odesláno

PnR: no tak kdyby se jeste zamerili na povinnou vybavu, tak jim tam to auto snad i necham :myslim

Nahradni zarovky vozim cca dva mesice, nahradni pojistky dodnes nevim zda jsou ci nejsou v pojistkove skrini (ja zadne nekupoval). Vim kde mam lekarnicku, vestu, hasicak a trojuhelnik :D

elton: brutus, cekal jsem kdo se ozve prvni :D:aut

[upravil dne 27/8/09 ChodeC]

Odesláno

Durko sa cudujem ze mas este vodicak :D Teba meraju nejak casto ...

Preco si isiel do spravneho ? Si sa s nimi hadal ? Alebo ta tam sami supli ..

Odesláno

na slovensku je to teraz tak : ak nemaš peneži tak ti daju šek a zadržia VP aby sa šek zaplatil. po zaplatení ti ho vrátia.

mne sa to stalo akurat po zaplatení a ešte nevratení ale davaju tlacivo na 15 dní na jazdenie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...