Guest cake Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Ahoj. Mam dalsi lahudku. Ta P406 2.1 Dti \'97 se obcas stane ze se uplne zblazni otackomer. Spadne na nulu, pak vyleti za roh, chvili sebou rafika mlati o dorazy, potom chvili treba ukazuje nesmysy, haze sebou jako ryba na suchu...a najednou je zase vsechno v poradku. Mate nekdo nejakej napad, na co se mam podivat? Diky Cake Citovat
vix Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Mas epileptickou raficku Klasicky projev epileptickeho zachvatu. Citovat
Guest cake Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 No, taky mi doslo, ze to v poradku nebude.... ale doktor Sova mi s touhle epilepsii nepomuze.... Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 tak bud muze byt spatnej kontakt na tech konektorech budiku, nebo nekde prelamanej drat signalu pro otackomer a nebo je spatnej ten integrac na desce budiku, to fakt tezko rict, zkus vyndat budiky a zahybat tema konektorama, dalsi postup uz potom neutsim Citovat
Guest cake Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Ahoj. Diky. Je cesta k vyndani budiku hodne trnita, nebo se to celkem da?. Nerad bych rozhazoval celou palubovku.... Cake Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 tak tady najdes postup na vyndani budiku Citovat
Sepp Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 No nevim jak sla vyndat tobe, ale ja se u toho pekne navztekal - a i presto, ze jsem to vyndaval jak kdyby byla ze skla, par \"drzatek\" nevydrzelo, ale za pomoci sekundace to slo zpatky a zatim drzi, jen se bojim, ze az to budu sundavat tak to pujde hur Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Ja uz ji rozebiral asi 4krat nebo 5krat a jde to porad stejne a i to drzi porad stejne, taky se mi par drzatek u tech vydechu ulomilo ale nesr...l jsem se s nima a zpatky je nelepil a drzi to taky Citovat
Ráďa Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 mě to dělá někdy taky,ale už jsem vysledoval kde je zrada:PJe to zlomenej drátek od snimače otáček!Když to začne blbnout rozpojím konektor od toho snímače a pohýbu s těma drátkama a je to OK Citovat
Guest cake Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Ahoj Ráďo. Takovej nesmělej dotaz: Kde ten snímač otáček najdu? Dík Cake Citovat
Ráďa Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 nevím jak u 406ky,ale snad je to stejný se 405kou.Snímač je u setrváku lehneš pod au?ák a hledáš takovej bazmek co do něj vedou asi 3 dráty a snímá to u diesela od sertváku je to přišroubovaný šestkou šroubkem Je to víc zezadu motoru,ale přístup je k tomu slušnej žádný jiný dráty k setrváku nevedou.Když to vyšroubuješ je ti takovej váleček a nic na něm neuvidíš.Ty dráty vedou nahoru do motoru a tam je konektorovej spoj.Zkus to rozpojit a prosrříkat kontoxem.Tak je to u 405ky takže jenom orientačně.Já mám zlomenej drát a příznaky úplně stejný někdy to šlape 2 měsíce a někdy to blbne i několikrát za den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.