Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Poblazneny otackomer

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Mam dalsi lahudku. Ta P406 2.1 Dti \'97 se obcas stane ze se uplne zblazni otackomer. Spadne na nulu, pak vyleti za roh, chvili sebou rafika mlati o dorazy, potom chvili treba ukazuje nesmysy, haze sebou jako ryba na suchu...a najednou je zase vsechno v poradku.

Mate nekdo nejakej napad, na co se mam podivat?

Diky

Cake

Odesláno

No, taky mi doslo, ze to v poradku nebude.... ale doktor Sova mi s touhle epilepsii nepomuze....

Odesláno

tak bud muze byt spatnej kontakt na tech konektorech budiku, nebo nekde prelamanej drat signalu pro otackomer a nebo je spatnej ten integrac na desce budiku, to fakt tezko rict, zkus vyndat budiky a zahybat tema konektorama, dalsi postup uz potom neutsim

Odesláno

Ahoj.

Diky. Je cesta k vyndani budiku hodne trnita, nebo se to celkem da?. Nerad bych rozhazoval celou palubovku....

Cake

Odesláno

No nevim jak sla vyndat tobe, ale ja se u toho pekne navztekal - a i presto, ze jsem to vyndaval jak kdyby byla ze skla, par \"drzatek\" nevydrzelo, ale za pomoci sekundace to slo zpatky a zatim drzi, jen se bojim, ze az to budu sundavat tak to pujde hur :mad:

Odesláno

Ja uz ji rozebiral asi 4krat nebo 5krat :D a jde to porad stejne a i to drzi porad stejne, taky se mi par drzatek u tech vydechu ulomilo ale nesr...l jsem se s nima a zpatky je nelepil a drzi to taky

Odesláno

mě to dělá někdy taky,ale už jsem vysledoval kde je zrada:PJe to zlomenej drátek od snimače otáček!Když to začne blbnout rozpojím konektor od toho snímače a pohýbu s těma drátkama a je to OK

Odesláno

Ahoj Ráďo.

Takovej nesmělej dotaz: Kde ten snímač otáček najdu?

Dík

Cake

Odesláno

nevím jak u 406ky,ale snad je to stejný se 405kou.Snímač je u setrváku lehneš pod au?ák a hledáš takovej bazmek co do něj vedou asi 3 dráty a snímá to u diesela od sertváku je to přišroubovaný šestkou šroubkem Je to víc zezadu motoru,ale přístup je k tomu slušnej žádný jiný dráty k setrváku nevedou.Když to vyšroubuješ je ti takovej váleček a nic na něm neuvidíš.Ty dráty vedou nahoru do motoru a tam je konektorovej spoj.Zkus to rozpojit a prosrříkat kontoxem.Tak je to u 405ky takže jenom orientačně.Já mám zlomenej drát a příznaky úplně stejný někdy to šlape 2 měsíce a někdy to blbne i několikrát za den.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...