Pepouch Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Reaguju na link svítivost a seřízení světlometů,a takhle to uvidí víc lidí.Známej si dal do 406 žárovky Osram Nigt Breaker-a paraboly nevydržely vyšší teplotu těchhle žárovek,a úplně mu nad žárovkou zčernaly a je po nich.Mněl světla od Valeo.Takže pozor,mají vyšší teplotu než klasické H7. Citovat
Pepouch Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Samozřejmě nechci pomlouvat Osram,ale je to tak,viděl jsem to na vlastní oči. Citovat
Pazoutak Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Pravděpodobně také záleží na použitom materiálu paraboly, já tam mam ještě original tuším od bosche a vše ok Citovat
pastorek Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tie Osram NB mám v aute už rok a žiadny vplyv na auto som nespozoroval. H4 + H1 . Nebola to nejaká napodobenina? Citovat
Edison Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Osram NB, nebo jakákoli zvýšená svítivost v důsledku konstrukce, nikoli v důsledku zvyšování příkonu nemůže z fyzikálního hlediska ničit paraboly. Jestliže totiž platí zákon o zachování energie (jakože platí), nemůžou více hřát. Musejí být naopak chladnější, neboť energie vyzářená ve viditelném spektru pochopitelně schází jinde. A u těchto žárovek v červeném spektru, tedy v teple. ;-) Další úspory vznikají snižováním UV části spektra, které má podstatný vliv na poškozování plastových parabol. Taky je potřeba si všimnout, že do plastových parabol jsou vyžadovány výhradně žárovky s UV filtry. [upravil dne 8.11.2008 Edison] Citovat
P607Olda Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Díval jsem se zblízka na kolegovy paraboly (406 r.v. 03, čirá skla). Má najeto 325 000 km, samozřejmě pořád s potkávacími světly. Používá různé žárovky. Nad žárovkou je parabola značně očouzená, do šeda až tmavošeda. Takže zřejmě normální jev. Citovat
Edison Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Díval jsem se zblízka na kolegovy paraboly (406 r.v. 03, čirá skla). Má najeto 325 000 km, samozřejmě pořád s potkávacími světly. Používá různé žárovky. Nad žárovkou je parabola značně očouzená, do šeda až tmavošeda. Takže zřejmě normální jev. Tak to mám po 120 tis. taky. Pak tu mám další světlomet a je to tam taky... Evidentně to není způsobeno kvalitou žárovek, ale spíše nekvalitou parabol. Všechny jsou bosch. Takže opravdu normální jev. Zajímavý by bylo, jestli to dělaj i paraboly od jiných výrobců. Mno... s xenama to snad dělat nebude. Uvidíme. Taky jsem zvědav, jak jsou ošetřený xeny proti emisi UV záření, který má právě na tohle vliv. Citovat
jirka639 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 ja myslel ze to ocouzeni je od toho jak se vyhriva ta cerna barva na ty spicce? Citovat
Edison Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: jirka639 ja myslel ze to ocouzeni je od toho jak se vyhriva ta cerna barva na ty spicce? Přímo bych to nevyloučil. Ale pokud vím, jiné paraboly to moc asi nedělaj. Krom toho na P406 se to děje i s jinými žárovkami. btw, nemá osram NB tu čepičku číbrnou? Citovat
jirka639 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre-autozarovky-jsou-parodie-na-xenony-pnx-/automoto.asp?c=A080401_170845_automoto_fdv tady prave pisou ze to zpusobuje spicka zarovky Citovat
Edison Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: jirka639 http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre-autozarovky-jsou-parodie-na-xenony-pnx-/automoto.asp?c=A080401_170845_automoto_fdv tady prave pisou ze to zpusobuje spicka zarovky Mno.. je potřeba to číst pořádně... Píšou, že ta barva na tom nedrží. Pak píšou, že jedna z těch modrých zničila parabolu. Podle mě spíše špatným UV filtrem, než tou šápočkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.