tom406 Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Měl bych tady dotaz. Je možné použít náhradu dojezdového kola na 406 coupé (215/50/16) Jde mi o to že tam je plnohodnotné lité kolo a potřebuju místo toho plechové ale aby to vlezlo kolem brzdičů BREMBO!! děkuji za odpovědi Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 ja si myslim, ze urcite, pouzivaji to i daleko silnejsi auta, ovsem, nevim jak je to s brembem Citovat
čakom Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 tak si tam dej ten sprej co stříkneš do kola a ono to ucpe tu díru. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: čakom tak si tam dej ten sprej co stříkneš do kola a ono to ucpe tu díru. No a pak sundávat pneumatiku, vyškrábávat to co udělá ten sprej..... Citovat
čakom Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom tak si tam dej ten sprej co stříkneš do kola a ono to ucpe tu díru. No a pak sundávat pneumatiku, vyškrábávat to co udělá ten sprej..... a kolokrát to použiješ? 206 RC a 107 to mají normálně a možná i CCčka Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: čakom a kolikrát to použiješ? 206 RC a 107 to mají normálně a možná i CCčka No při mým štěstí bych píchnul 4x za rok. :P A mají to v základu i 406 který měly plyn. Teda jestli se nepletu. Citovat
tom406 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: čakom tak si tam dej ten sprej co stříkneš do kola a ono to ucpe tu díru. A není rezerva povinná? Né že bych na to dal ale jen se ptám zda je sprej náhrada z hlediska prav. sil. provozu Citovat
čakom Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: čakom tak si tam dej ten sprej co stříkneš do kola a ono to ucpe tu díru. A není rezerva povinná? Né že bych na to dal ale jen se ptám zda je sprej náhrada z hlediska prav. sil. provozu to nevím jak to je:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Náhradní kolo je v povinné výbavě. Teda bylo když jsem dělal autoškolu. důkaz důkaz2 By mě zajímalo jak je to ošetřeno u těch aut co vyjmenoval čakom. Citovat
tom406 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 a ještě dotaz: na kolik je ten sprej účinný když už píchnu? on kolo dofouká i zalepí? Citovat
genzer Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 pokud bude pneubouchla nebo rotrzena,sprej ti je k nicemu.voz plnohodnotou rezervu nebo sezen dojezdove kolo Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Sprej by měl dofoukat i zalepit. sprej No nevím. Já zůstanu u rezervy. Citovat
tom406 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Sprej by měl dofoukat i zalepit. sprej No nevím. Já zůstanu u rezervy. a je na peugeot dojezdové kolo-to úzké plechové? 16\" ? Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: tom406 a je na peugeot dojezdové kolo-to úzké plechové? 16\" ? Nejspíše ne. Toto jsem našel v serviceboxu: NÁHRADNÍ KOLO 4,00 J15 H2 4-0 - MONTÁŽ PLECH RÁFKU A RÁFEK DOJEZDOVÉ KOLO 4\"x 15\" ?? Citovat
Michael coupé Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Plecháč a k tomu si hodit podložku pod kolo nebo koupit plecháč s et 12.Sprej jde,ale udělá se díra z boku a jsi ....víš kde. Citovat
Tommy306 Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: tom406 ... A není rezerva povinná? Né že bych na to dal ale jen se ptám zda je sprej náhrada z hlediska prav. sil. provozu myslím, že v tomhletom případě se zákon řídí tím, co máš v autě od výroby..tzn. dá-li ti výrobce sprej místo rezervy, nemusíš mít náhr. kolo..máš-li v autě jednou rezervu, už ji nemůžeš vyhodit (ofiko)..ale policajt ví prd, co tam bylo z výroby, že;) dneska už má spousty novejch aut z výroby sprej místo kola, takže pokud se nejedná o stodvácu, tak se pan orgán bude muset smířit s tím, co mu řekneš..do velkýho TP se na místě podívat nemůže Citovat
tom406 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: tom406 ... A není rezerva povinná? Né že bych na to dal ale jen se ptám zda je sprej náhrada z hlediska prav. sil. provozu myslím, že v tomhletom případě se zákon řídí tím, co máš v autě od výroby..tzn. dá-li ti výrobce sprej místo rezervy, nemusíš mít náhr. kolo..máš-li v autě jednou rezervu, už ji nemůžeš vyhodit (ofiko)..ale policajt ví prd, co tam bylo z výroby, že;) dneska už má spousty novejch aut z výroby sprej místo kola, takže pokud se nejedná o stodvácu, tak se pan orgán bude muset smířit s tím, co mu řekneš..do velkýho TP se na místě podívat nemůže určitě. no já jen že rezerva váží 22kg!! tak nějak chci zredukovat i toto.Díky za:papa názory a nápady [upravil dne 8.11.2008 tom406] Citovat
čakom Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 na 308 se dělá dojezdový 3,5x16 ET 10 Citovat
asaad Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 o tohle jsem se taky zajimal...predbehl si me Tome Citovat
subin Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Náhradní kolo je v povinné výbavě. Teda bylo když jsem dělal autoškolu. důkaz důkaz2 By mě zajímalo jak je to ošetřeno u těch aut co vyjmenoval čakom. Jsou povolené vyjímky pokud máš náhradní sadu k opravě(sprej) nebo pneu typu RUN FLAT a PAXX systém,každopádně sprej ne vždy pomůže a mohl bys být odkázán na asistenční službu:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.