Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych tady dotaz. Je možné použít náhradu dojezdového kola na 406 coupé (215/50/16) Jde mi o to že tam je plnohodnotné lité kolo a potřebuju místo toho plechové ale aby to vlezlo kolem brzdičů BREMBO!! děkuji za odpovědi

Odesláno

ja si myslim, ze urcite, pouzivaji to i daleko silnejsi auta, ovsem, nevim jak je to s brembem

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: čakom

tak si tam dej ten sprej co stříkneš do kola a ono to ucpe tu díru.

No a pak sundávat pneumatiku, vyškrábávat to co udělá ten sprej.....:nevim

a kolokrát to použiješ?

206 RC a 107 to mají normálně a možná i CCčka

Odesláno

a kolikrát to použiješ?

206 RC a 107 to mají normálně a možná i CCčka

No při mým štěstí bych píchnul 4x za rok. :nevim:P:P

A mají to v základu i 406 který měly plyn. Teda jestli se nepletu. :)

Odesláno

A není rezerva povinná? Né že bych na to dal ale jen se ptám zda je sprej náhrada z hlediska prav. sil. provozu

Odesláno
Původně zaslal: tom406

A není rezerva povinná? Né že bych na to dal ale jen se ptám zda je sprej náhrada z hlediska prav. sil. provozu

to nevím jak to je:myslim

Odesláno

a je na peugeot dojezdové kolo-to úzké plechové? 16\" ?

Nejspíše ne. Toto jsem našel v serviceboxu:

NÁHRADNÍ KOLO

4,00 J15 H2 4-0

- MONTÁŽ PLECH RÁFKU A RÁFEK DOJEZDOVÉ KOLO

4\"x 15\" ??

Odesláno

...

myslím, že v tomhletom případě se zákon řídí tím, co máš v autě od výroby..tzn. dá-li ti výrobce sprej místo rezervy, nemusíš mít náhr. kolo..máš-li v autě jednou rezervu, už ji nemůžeš vyhodit (ofiko)..ale policajt ví prd, co tam bylo z výroby, že;) dneska už má spousty novejch aut z výroby sprej místo kola, takže pokud se nejedná o stodvácu, tak se pan orgán bude muset smířit s tím, co mu řekneš..do velkýho TP se na místě podívat nemůže

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

...

myslím, že v tomhletom případě se zákon řídí tím, co máš v autě od výroby..tzn. dá-li ti výrobce sprej místo rezervy, nemusíš mít náhr. kolo..máš-li v autě jednou rezervu, už ji nemůžeš vyhodit (ofiko)..ale policajt ví prd, co tam bylo z výroby, že;) dneska už má spousty novejch aut z výroby sprej místo kola, takže pokud se nejedná o stodvácu, tak se pan orgán bude muset smířit s tím, co mu řekneš..do velkýho TP se na místě podívat nemůže

určitě. no já jen že rezerva váží 22kg!! tak nějak chci zredukovat i toto.Díky za:papa názory a nápady

[upravil dne 8.11.2008 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Náhradní kolo je v povinné výbavě. ;) Teda bylo když jsem dělal autoškolu. :)

důkaz

důkaz2

By mě zajímalo jak je to ošetřeno u těch aut co vyjmenoval čakom.:myslim

Jsou povolené vyjímky pokud máš náhradní sadu k opravě(sprej) nebo pneu typu RUN FLAT a PAXX systém,každopádně sprej ne vždy pomůže a mohl bys být odkázán na asistenční službu:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...