Marcel505 Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: destiny Vážení, právě jste se stali obětí tzv. virálního marketingu. Gratuluji! Fakt? To neznám... Nechtěl jsi napsat virtuálního? MichalTalbot: No BB má být pro něco - nevím jestli by BB vydělal P-C nějaké peníze - lépe řečeno, zda by se zaplatil... Citovat
Petra XSI Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Tak to se povedlo, já Vám . Taky bych se samo nechala nechytat, kdybych to nečetla až dneska. Jsem ráda, že se reklama dá dělat i jinak, než že paní Heřmánková vybírá kamarádce halenku s práškem v ruce. [upravil dne 10/11/08 Petra XSI] Citovat
mifa Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 I já jsem lítací,teda nalítávací.Pěkné :potlesk:potlesk Citovat
destiny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: destiny Vážení, právě jste se stali obětí tzv. virálního marketingu. Gratuluji! Fakt? To neznám... Nechtěl jsi napsat virtuálního? MichalTalbot: No BB má být pro něco - nevím jestli by BB vydělal P-C nějaké peníze - lépe řečeno, zda by se zaplatil... Ne ne, je to správně. Jedná se o nástroj virálního marketingu, což je v podstatě prezentace značky nebo výrobku (v tomto případě piva), jakoukoli zábavnou formou, kterou si šíři lidi mezi sebou sami. Ideálním příkladem virální reklamy byl pan Čtvrtníček a jeho pejsko-soby. Pokud se virální reklama povede, má veliký dopad na širokou veřejnost, s minimálními náklady. - tolik na vysvětlenou. Co se týká billboardu, tak výroba a výlep klasického Euroformátu stojí kolem 5.000,- až 8.000,- Kč Pronájem je závislý pochopitelně od umístění, ale střed je kolem 10.000,- / měsíc. Při dlouhodobém pronájmu (třeba rok) se ceny značně snižují a třeba i realizace výlepu může být i zdarma. Citovat
Marcel505 Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 destiny: Já bych do toho moc to pivo nepletl, jak se do toho vloží alkohol, jde to z kopce... Ale díky za vysvětlení, to slovo jsem fakt ještě neslyšel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.