Hamin Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Mám jen malý dotázek. Měnil jsem před cca 2200 km olej (tedy měnili jej v autoservisu ). Bohužel jsem se v ten den, kdy jsem si auto bral, nepodíval na měrku oleje, zda má olej světlou barvu jako v butile. Prostě se přesvědčit, že si olej v servisu nenalili např. do svěho TDi.... a mně nechali ten původní. Dnes jsem se koukal a olej má černou barvu, je to po výměně a ujetých 2200km v pořádku, nebo by měl mít pořád \"zdravější\" barvu?? Nebo zbytečně psychuju a je to tak ok ?? V servisu mi dal zpět butilu oleje se zbytkem asi cca 0,5 l. Olej i olej. filtr, jsem do servisu dodával sám (Total Quartz 9000 5W40), takže mám výměnu v servisu jen za práci.... a zbytek oleje na případné dolití. Za jak dlouho olej v motoru zčerná ? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Nevím, ale co mám zkušenost s olejem po výměně, tak nevydržel dlouho světlý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.